Grasrot-trenerkurs på Lusetjern kunstgress

Postet av Holmlia Sportsklubb den 20. Aug 2018

Fotograf: Anita Øksendal|Barnefotballdag våren 2018

I høst tilbyr Oslo Fotballkrets trenerkurs på Holmlia - Lusetjern kunstgress. Kursene er åpne for deltakelse i hele fotballkretsen, men vi håper at mange Holmlia-trenere og lagledere benytter sjansen til å delta på kurs i lokalmiljøet. 

Trenerkompetanse er viktig for å gi et godt tilbud til ungene våre - allerede fra oppstart. I Holmlia har vi satt mål for kompetansen til trenerne vår - les mer om det i klubbhåndboka.

Kurstilbud på Holmlia

Kursene er en kombinasjon av teori på klubbhuset og praksis på banen. For mer informasjon om innholdet i det enkelte kurs, trykk på lenken.

Ta kontakt på post@holmliafotball.org - så melder vi deg på kurs. Klubben dekker kostnaden ved kurs for alle sine deltakere:

 Holmlia Sportsklubb søker adm.ansvarlig/driftsleder

Postet av Holmlia Sportsklubb den 24. Jul 2018

Stillingen som administrativt ansvarlig/driftsleder i klubben er lyst ut med søknadsfrist 15. august.

Noen av de viktigste oppgavene er

  • Klubbadministrasjon, medlemsadministrasjon, regnskapsføring og økonomirapportering
  • Drifte klubbhus og anlegg
  • Koordinere klubbens interne og eksterne aktiviteter som klubbens idretts- og samfunnskontakt
  • Bistå gruppene med gjennomføring av administrative oppgaver
  • Oppdatere klubbens nettsider og andre digitale informasjonskanaler
  • Arbeide med sponsorer, skrive søknader og rapportere til offentlige myndigheter og private tilskuddsordninger
  • Styresekretær for hovedstyret, forberede saker og innkalling, og skrive møtereferat

Klubben ønsker å styrke klubbens administrasjon og frita gruppene for administrativt arbeid, slik at gruppestyrene kan fokusere på idrettsaktivitetene.

Fullstendig stillingsutlysning fins på finn.no

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte styreleder Ida Bruvik eller styremedlem Ardalan Fadai.Organisasjonsendringer i sportsklubben

Postet av Holmlia Sportsklubb den 1. Jul 2018

Holmlia Sportsklubb er inne i en omfattende organisasjonsutviklingsprosess, og ønsker å styrke blant annet det administrative arbeidet i klubben. På denne måten vil idrettsgruppene avlastes og kunne rette sin innsats mot sportslig aktivitet. Hovedstyret har derfor besluttet å utlyse stilling som administrativ leder - driftsansvarlig. 

Daglig leder Ove Bevolden går av med pensjon og avslutter sitt engasjement i klubben. Ove Bevolden har vært daglig leder i 11 år, aktiv i klubben i 28 år, og vært en frontfigur med personlig engasjement  og kontinuitet som de fleste på Holmlia kjenner. 

Fram til administrativ leder er ansatt, vil Ove Bevolden være kontaktperson for utleie av klubbhuset. 

Alle henvendelser vedrørende utleie og andre forhold sendes til post@holmliasport.no og vil bli besvart så snart som mulig.Fotballgruppa på Vær Stolt

Postet av Holmlia Sportsklubb den 16. Jun 2018

Fotballgruppa har stand på Vær Stolt-festivalen. Vi selger fotballstrømper kr 85 pr par, shorts kr 180, bag kr 400 og overtrekk gammel modell kr 100 - alt fra klubbkolleksjonen.Super jentekveld på klubbhuset

Postet av Holmlia Sportsklubb den 17. Apr 2018

Mandag 16.april var 60 jenter fra Holmlia Sportsklubb på jentekveld i klubbhuset. Jenter født i 2004-2007 i fotball, håndball, innebandy, dans og turn var invitert. Jentene kom spente inn, mange hadde tatt på seg Holmliagensere og var klare for foredrag med blogger Martine Halvorsen, også kjent fra tv2 serien "sykt perfekt". 

Martine hadde laget en fin powerpoint-presentasjon. Etter at hun hadde presentert seg, så ville hun at alle jentene skulle lukke øynene og rekke opp hånden på noen spørsmål - som f.eks.  føler du deg bra nok? Har du noen gang sagt noe stygt til andre? Har noen andre sagt noe stygt om deg? Om noen er forelska? Om du er fornøyd med deg selv?

Martine snakket om sosiale medier, hun fortalte en episode der noen har tatt et bilde av henne i garderoben på treningssenteret og lagt det ut på nett, hun snakka om konsekvensene det kan få dersom man deler sånne type bilder.. 

Hun snakka mye om at man skal føle seg bra nok som man er, å ikke alltid prøve å være bra nok for alle andre, du er faktisk bra nok som du er.

På slutten ble det tid til litt bilder og autografer, før det ble servert pizza og brus til jentene. Jentene hadde en kjempefin kveld, og de lærte nok en hel del om sosiale medier! 

Tusen takk til Martine som virkelig ga av seg selv og engasjerte jentene. Det var helt stille i 1 time! Tusen takk til klubben for all hjelp med forberedelser og for pizza og brus!

En vellykka kveld på Holmlia 😊

Karianne, Holmlia fotball.Levert av IdrettenOnline