Super jentekveld på klubbhuset

Postet av Holmlia Sportsklubb den 17. Apr 2018

Mandag 16.april var 60 jenter fra Holmlia Sportsklubb på jentekveld i klubbhuset. Jenter født i 2004-2007 i fotball, håndball, innebandy, dans og turn var invitert. Jentene kom spente inn, mange hadde tatt på seg Holmliagensere og var klare for foredrag med blogger Martine Halvorsen, også kjent fra tv2 serien "sykt perfekt".

Martine hadde laget en fin powerpoint-presentasjon. Etter at hun hadde presentert seg, så ville hun at alle jentene skulle lukke øynene og rekke opp hånden på noen spørsmål - som f.eks.  føler du deg bra nok? Har du noen gang sagt noe stygt til andre? Har noen andre sagt noe stygt om deg? Om noen er forelska? Om du er fornøyd med deg selv?

Martine snakket om sosiale medier, hun fortalte en episode der noen har tatt et bilde av henne i garderoben på treningssenteret og lagt det ut på nett, hun snakka om konsekvensene det kan få dersom man deler sånne type bilder..

Hun snakka mye om at man skal føle seg bra nok som man er, å ikke alltid prøve å være bra nok for alle andre, du er faktisk bra nok som du er.

På slutten ble det tid til litt bilder og autografer, før det ble servert pizza og brus til jentene. Jentene hadde en kjempefin kveld, og de lærte nok en hel del om sosiale medier!

Tusen takk til Martine som virkelig ga av seg selv og engasjerte jentene. Det var helt stille i 1 time! Tusen takk til klubben for all hjelp med forberedelser og for pizza og brus!

En vellykka kveld på Holmlia 😊

Karianne, Holmlia fotball.

Behovsplan for idrett og friluftsliv 2019 - 2028

Postet av Holmlia Sportsklubb den 3. Apr 2018

Bymiljøetaten har sendt Behovsplan for idrett og friluftsliv 2019 - 2028 på høring. Behovsplanen er et styringsverktøy som synliggjør behovet for nye anlegg, arealer, turvei og friluftsområder knyttet til idrett, friluftsliv og fysisk aktivitet. Behovsplanen rulleres annen hvert år og fremmes for bystyret sammen med byrådets forslag til budsjett og økonomiplan.

Hovedhensikten med behovsplanen er å synliggjøre investeringsbehovet på idretts- og friluftsområdet for de kommende 10 år.

Holmlia Sportsklubb har mottatt høringsutkastet til uttalelse fra Idrettens Samarbeidsutvalg (ISU) i bydelen. Sportsklubben ved hovedstyrets arbeidsutvalg har avgitt høringsuttalelse

Blant forslagene i behovsplanen som gjelder vår bydel og Holmlia særskilt, nevnes

• Basishall for turn
  • Holmlia Idrettshall 2 – flerbrukshall
  • Danseanlegg
  • Lusetjern Idrettspark – terrengløype med lys
  • Kunstisbane på Holmlia
  • Ballbinge(er)
  • Holmlia bad - rehabilitering

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Jentekveld på klubbhuset

Postet av Holmlia Sportsklubb den 21. Mar 2018

Martine Halvorsen (20) er kjent fra dokumentarserien Sykt Perfekt på TV 2 der hun ufiltrert delte sin hverdag som skoleelev samtidig som hun satset på idrett (fotball).

I dag spiller ikke Martine lenger fotball fordi hun måtte slutte på grunn av en skade. Nå er hun en av landets største bloggere og lever av å dele, ta opp viktige temaer og ta del i samfunnsdebatten.  Noe av det Martine brenner mest for er barn og unge, og at det skal være kult å være seg selv.

Vi inviterer til jentekveld på klubbhuset mandag 16. april kl. 18.00 – 20.00 for alle jenter i klubben født 2004 til 2007. Martine snakker om mestring, positivt fokus og lek – og deler tanker om kropp, idrett, ting som skjer i skolen og mye mer!

Det blir mat og drikke, og mingling!

For at vi skal planlegge med nok mat og drikke, trenger vi tilbakemelding om hvor mange som kommer så  gi beskjed til lagleder/trener på laget ditt innen fredag 13. april – så vet vi hvor mange som kommer!

Har dere spørsmål til arrangementet - kontakt Karianne Skaug - 452 72 174.

Velkommen!

Årsmøte Holmlia Sportsklubb 2018

Postet av Holmlia Sportsklubb den 11. Mar 2018

Det kalles inn til årsmøte i Holmlia Sportsklubb tirsdag 20. mars kl. 18.00 på klubbhuset, Holmlia idrettspark.

Saksliste med sakspapir (lenke til dokumenter på de ulike sakene)

Årsmøte i Holmlia Sportsklubb

Postet av Holmlia Sportsklubb den 17. Feb 2018

Holmlia Sportsklubb innkaller til årsmøte tirsdag 20. mars kl. 18.00 på klubbhuset i Lusetjerndalen. Frist for innsending av forslag til årsmøtet er 23. februar 2018. Forslag sendes styreleder Ida Bruvik på epost ida.bruvik@gmail.com.

Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil bli gjort tilgjengelig på klubbens nettside senest 1 uke før årsmøtet.

Alle klubbens medlemmer har adgang til årsmøtet. For å ha stemmerett og være valgbar må et medlem ha fylt 15 år, ha vært medlem i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene.