Utlånssentralen åpner sesongen!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 18. Nov 2018

Snø på Holmlia 22. januar 2018, foto: Line Brandstorp

Utlånssentralen åpner sesongen torsdag 29. november kl. 17.00. Utlånssentralen vil ha åpent hver tirsdag og torsdag fra kl. 17.00 til kl. 20.00.  

Siste åpningsdag før jul er torsdag 20.desember.  romjulen holder vi åpent torsdag 27. desember. På nyåret er første åpningsdag torsdag 3. januar. Vi holder åpent hver tirsdag og torsdag ut april unntatt "røde" dager. 

Utlånssentralen har vintersportsutstyr – langrennsski med støvler og staver, slalåmski med støvler og staver og skøyter til barn og voksne. Lånetiden er ei uke, og lånet er gratis. Vi har også utstyr til hockey (køller, puck og beskyttelseshjelmer), samt vintersportsutstyr som telt, lavo, stormkjøkken og tursekk til utlån.

Vi har fått støtte både fra Nasjonal tilskuddordning mot barnefattigdom, Bydel Søndre Nordstrand og Oslo Idrettskrets til innkjøp av nytt utstyr og til utvidet åpniingstid. Torunn Fjeldstad forsetter som ansvarlig for utlånene.

Vi ønsker alle velkommen til å låne utstyr - både medlemmer og andre!Grasrot-trenerkurs på Lusetjern kunstgress

Postet av Holmlia Sportsklubb den 20. Aug 2018

Fotograf: Anita Øksendal|Barnefotballdag våren 2018

I høst tilbyr Oslo Fotballkrets trenerkurs på Holmlia - Lusetjern kunstgress. Kursene er åpne for deltakelse i hele fotballkretsen, men vi håper at mange Holmlia-trenere og lagledere benytter sjansen til å delta på kurs i lokalmiljøet. 

Trenerkompetanse er viktig for å gi et godt tilbud til ungene våre - allerede fra oppstart. I Holmlia har vi satt mål for kompetansen til trenerne vår - les mer om det i klubbhåndboka.

Kurstilbud på Holmlia

Kursene er en kombinasjon av teori på klubbhuset og praksis på banen. For mer informasjon om innholdet i det enkelte kurs, trykk på lenken.

Ta kontakt på post@holmliafotball.org - så melder vi deg på kurs. Klubben dekker kostnaden ved kurs for alle sine deltakere:

 Holmlia Sportsklubb søker adm.ansvarlig/driftsleder

Postet av Holmlia Sportsklubb den 24. Jul 2018

Stillingen som administrativt ansvarlig/driftsleder i klubben er lyst ut med søknadsfrist 15. august.

Noen av de viktigste oppgavene er

  • Klubbadministrasjon, medlemsadministrasjon, regnskapsføring og økonomirapportering
  • Drifte klubbhus og anlegg
  • Koordinere klubbens interne og eksterne aktiviteter som klubbens idretts- og samfunnskontakt
  • Bistå gruppene med gjennomføring av administrative oppgaver
  • Oppdatere klubbens nettsider og andre digitale informasjonskanaler
  • Arbeide med sponsorer, skrive søknader og rapportere til offentlige myndigheter og private tilskuddsordninger
  • Styresekretær for hovedstyret, forberede saker og innkalling, og skrive møtereferat

Klubben ønsker å styrke klubbens administrasjon og frita gruppene for administrativt arbeid, slik at gruppestyrene kan fokusere på idrettsaktivitetene.

Fullstendig stillingsutlysning fins på finn.no

Vil du vite mer om stillingen kan du kontakte styreleder Ida Bruvik eller styremedlem Ardalan Fadai.Organisasjonsendringer i sportsklubben

Postet av Holmlia Sportsklubb den 1. Jul 2018

Holmlia Sportsklubb er inne i en omfattende organisasjonsutviklingsprosess, og ønsker å styrke blant annet det administrative arbeidet i klubben. På denne måten vil idrettsgruppene avlastes og kunne rette sin innsats mot sportslig aktivitet. Hovedstyret har derfor besluttet å utlyse stilling som administrativ leder - driftsansvarlig. 

Daglig leder Ove Bevolden går av med pensjon og avslutter sitt engasjement i klubben. Ove Bevolden har vært daglig leder i 11 år, aktiv i klubben i 28 år, og vært en frontfigur med personlig engasjement  og kontinuitet som de fleste på Holmlia kjenner. 

Fram til administrativ leder er ansatt, vil Ove Bevolden være kontaktperson for utleie av klubbhuset. 

Alle henvendelser vedrørende utleie og andre forhold sendes til post@holmliasport.no og vil bli besvart så snart som mulig.Fotballgruppa på Vær Stolt

Postet av Holmlia Sportsklubb den 16. Jun 2018

Fotballgruppa har stand på Vær Stolt-festivalen. Vi selger fotballstrømper kr 85 pr par, shorts kr 180, bag kr 400 og overtrekk gammel modell kr 100 - alt fra klubbkolleksjonen.Levert av IdrettenOnline