Åpen hall

Postet av Holmlia Sportsklubb den 5. Okt 2020

Onsdager har vi åpen hall fra kl. 16.00 - 18.00 for alle barn mellom 6 og 12 år. Vi kan tilby varierte aktiviteter som fotball, håndball, innebandy, basket, stikkball, trampoline, hoppetau og frilek.

Aktivitetene tilpasses de ulike aldersgruppene og ungenes ønsker. Deltakerne trenger ikke spesielt utstyr for å delta, men husk at det ikke er lov med utesko i hallen, så ta gjerne med innesko eller sokker med anti-skli.

Grunnet smitteverntiltakene og retningslinjer er vi nødt til å begrense antall deltakere til 45,

Foreldre som ønsker å følge ungene er nødt til å vente ute etter levering,

ALLE  MÅ REGISTRERE SEG VED INGANGEN

Aktivitetene gjennomføres med støtte fra Oslo Idrettskrets gjennom ordningen Inkludering i idrettslag hvor målet er å inspirere til fysisk aktivitet i lokalmiljøet. Forutsetningen er at aktivitetene er lokale, åpne og gratis. Aktivitetstilbudet vil være åpent hver onsdag fram 16 desember

Koordinator #ungetrener

Postet av Holmlia Sportsklubb den 2. Okt 2020

Foto: Aram Meradi

Vi ønsker Faisal Dahir velkommen som koordinator for #ungetrenere fra 1. oktober. Hovedstyret har engasjert Faisal for å koordinere aktivitetene på tvers av gruppene fra til 1. juni 2021. Faisal har erfaring som spiller og trener i fotball, blant annet som trener for klubbens A-lag. Han har også arbeidet som miljøarbeider på videregående skole.

Gjennom prosjektet engasjerer vi unge trener blant aktive ungdommer i klubben som trenere på yngre lag i fotball, håndball og innebandy. #ungetrenere er et prosjekt finansiert med midler fra Anthonstiftelsen, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune, Bymiljøetaten.

Arbeidsoppgavene til Faisal blir

• Utarbeide en felles modul: «Holmlias trenerstige» for de tre idrettene fotball, håndball og innebandy og tilrettelegge for felles skolering for alle trenere på de fagområdene som er felles for alle idrettene.
  • Følge opp den enkelte trener, støtte og veilede i trenerrollen og være tilstede på treningsarenaene.
  • Etablere en felles møteplass for klubbens unge trenere hvor de kan dele erfaringer og kunnskap i trenerrollen.
  • Jobbe med felles verdier for klubben på tvers av idrettene.
  • Følge opp #ungetrenere gjennom kontakt med gruppenes treneransvarlige.

Siden vi startet opp i januar 202 har vi rekruttert i underkant av 20 #ungetrenere i klubben. På grunn av Korona har det så langt ikke vært gjennomført så mange felles aktiviteter for trenerne. Dette er en av de prioriterte aktivitetene Faisal nå setter igang med.

Bydelens fritidsstipend

Postet av Holmlia Sportsklubb den 25. Aug 2020

Fra Tine fotballskole 2018 - foto Janne Gamst Andersen

Bydel Søndre Nordstrand har i 2020 satt av midler til fritidsstipend til barn og unge som bor i bydelen og deltar i fritidsaktiviteter. Fritidsstipendet skal bidra til at flere barn og unge kan delta i idrett gjennom ved at det gis stipend til dekning av medlemskontingent, treningsavgift og andre utgifter knyttet til aktiviteten. Søknad sendes gjennom Holmlia Sportsklubb - og klubben trenger kun en bekreftelse fra foreldre/foresatt på at vi skal søke om stipend på vegne av den enkelte deltager. Ta kontakt med lagleder eller kontaktperson for idretten ditt barn deltar i eller send en epost til med klubbens kasserer på epost karimhove@gmail.com for mer informasjon om ordningen.

Les mer informasjon om fritidsstipend på bydelens nettsider.