Vi søker støtteapparat til A-laget for 2020-sesongen

Postet av Holmlia Sportsklubb den 11. Nov 2019

Holmlia Sportsklubb er en breddeklubb som gir barn og unge i lokalmiljøet et godt tilbud om fotballaktiviteter. Vårt fokus er å skape fotballglede, få flest mulig med lengst mulig, samtidig som vi ønsker å drive ferdighetsutvikling. Utvikling skal skje som del av et planlagt løp som tar hensyn til den enkelte spiller og klubben.

Målsetninger

Holmlia Sportsklubb er kjent som en klubb som utvikler mange talenter. Det ønsker vi å fortsette med! Vi ønsker at vårt juniorlag og A-lag skal være klubbens flaggskip og et interessant og ambisiøst mål å strekke seg etter for våre yngre spillere, slik at vi kan beholde spillere så lenge som mulig i klubben. Vi ønsker å bygge et juniorlag og A-lag som gjør det mulig å utvikle spillere til de øverste nivåer i landet.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som har lyst å bidra rundt vårt seniorlag og være en viktig støttespiller for trenerapparat og spillere. Er det en ildsjel der ute som ønsker å bidra rundt A-laget vårt. Vi er helt avhengig av engasjerte folk for å få til de målsettinger vi har satt oss, og skape en best mulig ramme rundt laget og klubben.

Materialforvalter

Oppgavene dine vil være å ha oversikt over alt utstyr som A-laget benytter til kamp og trening, så som drakter, treningsutstyr, baller, vester, kjegler, vannflasker og medisinsk utstyr etc. Sørge for at utstyr er vasket og klart til kamp og trening. Dele ut treningstøy til trening, pakke og ha oversikt over drakter til kamp. Rydde bort utstyr etter trening og kamp. Holde A-lagets utstyrsbod ryddig og sørge for at utstyr er på plass.

SoMe-ansvarlig

Vi ser etter deg som er god på å bruke sosiale medier og som ønsker å bidra med å markedsføre Holmlias A-lag på ulike plattformer.

Laget har i dag en instagramkonto som er i aktiv bruk. Vi ønsker å være enda mer aktive i profileringen av oss selv på ulike sosiale medier. Det gjelder alt fra bilder, informasjon om arrangementer og videosnutter med videre, og vi trenger da deg! Som har lyst og kunnskap til å hjelpe oss på dette og videreutvikle det arbeidet som er startet og ta det til neste nivå!

 

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring, til styret i Holmlia Sportsklubb Fotball, epost: post@holmliafotball.org


0 Kommentar

Byttehelgen 9-10 november

Postet av Holmlia Sportsklubb den 5. Nov 2019

Byttehelgen er et samarbeid mellom Norges Skiforbund Langrenn, Sparebank 1 og idrettsklubber i hele landet

Den landsdekkende Byttehelgen er Norges største dugnad for brukt skiutstyr.

Vi vet at det står fullgodt utstyr til flere hundre millioner og støver ned i norske hjem. I år håper vi enda mer av dette utstyret finner veien til Byttehelgen. Vi oppfordrer derfor alle i Oslo til å ta en tur ned i kjelleren, ut i garasjen eller opp på loftet for å hente frem det utstyret de ikke lenger bruker, og ta det med seg til byttehelgen til Bjørndal IF (Seterbråtveien 4) den 9. og 10. november.
Se også www.byttehelgen.no


Holmlia sportsklubb har et ønske om å promotere tiltak som vil være med på å gi våre barna en bedre hverdag.

Et av tiltakene er utlånssentralen.

Utlånssentralen drives av Holmlia Sportsklubb og har lokaler i tilknytning til klubbhuset i Lusetjerndalen.
Her låner ut vintersportsutstyr som langrennsski, slalåmski med tilhørende støvler og staver og skøyter til barn og voksne
Se også http://www.holmliasport.no/p/39218/utlansssentralen  for mer informasjon

    

  


0 Kommentar

Treningstider fra 1. november

Postet av Holmlia Sportsklubb den 31. Okt 2019

Vintersesongen starter 1. november. Denne vintersesongen skjer vinterdrift av Lusetjern kuntgress i regi av Bymiljøetaten. Det innebærer at noe treningstid settes av til barne- og ungdomslag fra andre klubber i nærmiljøet etter søknad og Ljan FK har fått tildelt treningstid. For Holmlia SK Fotball betyr det at vi ikke har utgifter til vinterdrift - hverken brøyting, kjemikalier eller opprydding etter sesongen. Mer informasjon finnes på NFF Oslo sine nettsider.

Nye vintertreningstider er lagt ut her for utetrening på Lusetjern kunstgress. Fra 1. november er også gymsalene på Rosenholm (Rosenhallen) Hallagerbakken og Toppåsen tilgjengelig for innetrening. Informasjon om treningstider for lagene finner dere her. 

Alle tider som er ledig, kan dere melde interesse for pr. epost til post@holmliafotball.org. Tider på Lusetjern kunstgress som er merket styret kan disponeres til treningskamper ol. Ta kontakt pr epost om dere ønsker å reservere tid til treningskamper.


0 Kommentar

Vålerenga på besøk på jentetrening!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 30. Okt 2019

Over 50 Holmlia-jenter var samlet på Lustjern kunstgress tirsdag 15. oktober. Selv om værgudene ikke viste seg fra sin beste side, la det ingen demper på stemningen blant de fremmøtte jentene.

 "Dette var skikkelig gøy" strålte Maria Simonsen, Vilma Holmberg og Amalie Skaug Lynga.  

Jentene som var i alderen 9-14 år fikk nemlig besøk av fem fotballproffer fra Vålerengas damelag i Toppserien, som stod for treningsøkta denne kvelden.Vålerenga damene starter å fortelle litt om seg selv før det var tid for oppvarming levert av den serbiske landslagsspilleren Dejana Stefanovic.

Deretter ble jentene fordelt i grupper og var totalt innom 4 stasjoner i løpet av treninga. "Øvelsene var kule og Vålerenga spillerne var flinke trenere" forteller Vilma Holmberg.

 Tilbake på gamle trakter

Vålerenga spiller Ingrid Schjelderup (32) er født og oppvokst på Holmlia, og synes det var hyggelig å være tilbake på gamle trakter. 

"Jeg spilte på Holmlia frem til jeg var 14 år, så dette er jo klubben min. Derfor er det veldig fint å være tilbake igjen og gi noe tilbake til disse jentene" forteller den tidligere landslagsspilleren som fikk med seg sine lagvenninner til å spille en «drømmekamp» mot Holmlia-jentene. 

Det ble en kamp med glede og herlig kaos. Ikke overraskende var det Holmlia stakk av med seieren.

Etter at kampen var overstått var det tid for lagbilder og autografer. Alle lagene fikk også utdelt fotballer fra OBOS, og alle ble invitert på Vålerenga sin siste seriekamp lørdag 2. november kl. 13:00.

"Det er en veldig viktig kamp for oss og vil sannsynligvis avgjøre hvilken medalje vi får. Det blir gratis inngang på denne kampen, derfor håper vi at dere kommer og støtter oss fra tribunen" oppfordret Schjelderup.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline