Årsmøte i Holmlia Sportsklubb

Postet av Holmlia Sportsklubb den 17. Feb 2018

Holmlia Sportsklubb innkaller til årsmøte tirsdag 20. mars kl. 18.00 på klubbhuset i Lusetjerndalen. Frist for innsending av forslag til årsmøtet er 23. februar 2018. Forslag sendes styreleder Ida Bruvik på epost ida.bruvik@gmail.com.

Fullstendig saksliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil bli gjort tilgjengelig på klubbens nettside senest 1 uke før årsmøtet.

Alle klubbens medlemmer har adgang til årsmøtet. For å ha stemmerett og være valgbar må et medlem ha fylt 15 år, ha vært medlem i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene.Klubbutvikling

Postet av Holmlia Sportsklubb den 15. Nov 2017

I samarbeid med Oslo Idrettskrets og klubbutvikler Kathe Langvik har Holmlia Sportsklubb startet et klubbutviklingsprosjekt. Tirsdag 14. november var 16 tillitsvalgte fra gruppestyrene og hovedstyret samlet til en kveld på klubbhuset. Utgangspunktet for møtet var handlingsplanen for klubben som skal fornyes til årsmøtet i 2018. 

Vi startet med å lage avisforsider for drømmeklubben 2022. Alle gruppene hadde anlegg, ungdom og jenter i fokus. Klubben trenger flere anlegg, og vi trenger gode tilbud som treffer ungdommen - spesielt jentene på Holmlia!

Vi fortsatte med å diskutere vår visjon og våre verdier - som vi utformet for mer enn 10 år siden - holder de fremdeles? Stemmer de med hva vi vil at klubben skal stå for i 2018 og fremover?

Visjonen vår er "Holmlia Sportsklubb skaper idrettsglede for alle".

Verdiene våre er

  • Romslighet
  • Entusiasme
  • Rettferdighet

Mange hadde synspunkter både på visjon og verdier - mange gode innspill kom fram og er klare for videre bearbeiding. Vi avsluttet med å diskutere hvor gode vi er på 

  • Arrangement
  • Aktiviteter
  • Ledere
  • Trenere
  • Organisasjon

som grunnlag for tiltak for å løfte organisasjonen.

Etter fem timer var det en sliten, men glad gjeng som forlot klubbhuset - med mange gode ideer for klubben og lokalmiljøet - og vi fortsetter arbeidet med å fornye visjon og verdier for klubben og konkretisere tiltak for å bli enda bedre på aktivitet og arrangement, organisasjon, ledere og trenere - slik at vi kan skape et enda bedre tilbud i nærmiljøet.
KLubben i vårt HJERTE!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 11. Nov 2017


Da er vi igang med årets kampanje! Stem på Holmlia Sportsklubb og vi er med i kampen om å vinne.

Reglene er enkle. Klarer vi å samle 50 stemmer eller mer i løpet av ett døgn, er vi med på trekningen av tre dagspremier på 10.000 kroner. Med en gang et idrettslag har oppnådd 50 stemmer i løpet av én dag vil det bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no at idrettslaget er med i trekningen av 10.000 kroner. Et idrettslag som oppnår 50 stemmer hver dag i kampanjeperioden kan delta i totalt 10 trekninger. Vinnersjansene er derfor store. 

Alle idrettslag, samt bedrifts- og studentidrettslag deltar på lik linje. På P4s formiddagssendinger vil gårsdagens tre vinnere offentliggjøres og vinnerne vil samtidig også bli offentliggjort på klubbenimitthjerte.no. Totalt deles det ut 30 premier á 10.000 kroner og to hovedpremier på 50.000 kroner. Har du husket å betale medlemskontingent?

Postet av Holmlia Sportsklubb den 9. Sep 2017

Alle som deltar i aktivitet i regi av Holmlia Sportsklubb er registrert som medlemmer i klubben. Fora aktive og tillitsvalgte er medlemskapet obligatorisk, for trenere, lagledere og andre støttespillere er medlemsskapet frivillig.

For Holmlia Sportsklubb er det viktig at alle betaler medlemskontingent - betalt kontingent innebærer at aktive er forsikret gjennom idrettsforsikringsordningene - og antall betalende medlemmer utløser kommunal støtte - kr 250 pr betalende medlem under 26 år i 2017. 

Medlemskontingenten fastsettes på klubbens årsmøte. For 2017 er kontingenten for aktive medlemmer kr 200 og for støttemedlemmer kr 100. Familier kan få rabatt - ved at hele familien inngår i et familiemedlemskap som koster kr 500. Hvis innmelding  klubben skjer etter 1. august, er kontingenten det første året kr 100.

Kontingentkravet for 2017 ble sendt ut 6 mai. De som ikke hadde betalt fikk purring 3. juli. Pr 9. september er det registrert 1252 medlemmer i Holmlia Sportsklubb - av disse har 644 betalt medlemskontingent. Ny purring vil bli sendt ut om kort tid.

Vet du ikke om du har betalt kontingent, kan du logge deg inn på Min idrett og sjekke. Foreldre/foresatte kan legge til barn ved å bruke funksjonen Legg til familie under egen profil for å få oversikt over barnas medlemskap. Medlemskontingent kan betales via min idrett betalingsløsning for kort eller via nettbank til oppgitt konto på tilsendt faktura. Alle som registrert med epostadresse i medlemsregisteret får tilsendt kontingentkravet på epost. Mangler epostadresse, kommer kontingentkravet i postkassen.Norway Cup er igang!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 31. Jul 2017

Holmlia stiller med 9 lag i Norway Cup i år. Det er seks lag i ungdomsklassene og tre lag i barneklassen. Alle lagene stiller i gutteklassene.

Juniorlaget (klasse A) spiller følgende kamper i innledende runder

- mandag 31.7 kl. 13.15 på Ekeberg bane 05 mot Emblem og kl. 18.30 på Abildsø bane 03 mot Jølster

- tirsdag 1.8 på Ekeberg bane 28 mot Sandviken

I klasse B (gutter født 2001 og 2002) stiller vi med to lag.

G2001 spilte søndag uavgjort 1-1 mot Raumnes og Årnes. De neste kampene er

- mandag 31.7 på Ekeberg bane 37 mot Sædalen

- tirsdag 1.8. På Ekeberg bane 29 mot Austrått.

G2002 vant de to første kampene sine med 3-1 over Charlottenlund og 7-0 over Lørenskog. Siste kamp i innvende spilles 1.8. Kl. 16.30 mot Træff på Kringsjå

I klasse C gutter født 2003 stiller vi med ett lag. Første kamp ble det tap 1-4 for Ellingsøy. De to neste kampene spilles

- mandag kl. 15.30 på Rustad bane 01 mot Rosendal/Uskedalen

- tirsdag kl. 15.30 på Ekeberg bane 06 mot Gjerstad

I klasse D - gutter født 2004 stiller Holmlia med to lag. Lag 1 tapte første kamp mot Teie med 3-2. De neste kampene går

- mandag kl. 12.00 på Valle Hovin bane 3 mot Nest-Sotra

- tirsdag kl. 11.00 på Furuset bane 3 mot Nordstrand 

Lag to har tapt sine to første kamper 1-8 for Minde og 3-5 for Bærums Verk. Siste kamp i innledende runde spilles tirsdag på Valle Hovin bane 3 kl. 15.00 mot Træff.

Vi ønsker alle lagene lykke til i Norway Cup.

Bildet er hentet fra Norway Cup 2016 hvor Holmliajentene deltok i treer-fotball.Powered by: Bloc