Årets klubbkolleksjon er klar for bestilling!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 3. Mar 2019


Vår nye 2019-klubbkolleksjon er nå klar for bestilling i nettbutikken til Comet Sport - klikk deg inn på denne lenken hvor du finner utvalget av treningstøy, overtrekk, sokker og strømper med mer med klubbrabatt. Varene leveres med klubblogo. I tillegg kan det påføres initaler/navn mot tillegg i pris.

Ved bestilling via vår utstyrsavtale er du med på å støtte Holmlia Sportsklubb. 

Varene sendes hjem til deg mot frakt på kr 100 ved kjøp under kr 1 500. Alternativt kan varene hentes i Comet Sport sin butikk på Lillestrøm.Innkalling til årsmøte 27. mars 2019

Postet av Holmlia Sportsklubb den 17. Feb 2019

Årsmøte holdes 27. mars 2019 kl. 19.00 på klubbhuset. 

Alle medlemmer har møterett på årsmøtet. Medlemmer som har fylt 15 år, har vært medlemmer i klubben i minst en måned og har oppfylt sine medlemsforpliktelser, har stemmerett på årsmøtet.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å møte opp. Årsmøtet er Holmlia Sportsklubbs høyeste myndighet, og bestemmer rammene for vår aktivitet.

Saksliste:

 1. Godkjenne de stemmeberettigde.
 2. Godkjenne innkallingen, saksliste og forretningsorden.
 3. Valg av dirigent, sekretær og to representanter til å underskrive protokollen
 4. Behandle Årsberetning 2018 inkludert gruppenes årsmeldinger
 5. Behandle Holmlia Sportsklubbs regnskap i revidert stand, herunder gruppenes regnskap.
 6. Behandle innkomne forslag og saker 
  1. Forslag til endring i vedtekter.pdf
 7. Forslag til medlemskontingenter 2020.pdf
 8. Vedta Holmlia Sportsklubbs budsjett.
 9. Behandle Holmlia Sportsklubbs Virksomhetsplan
 10. Behandle Holmlia Sportsklubbs organisasjon 
 11. Velge
  1. Leder og nestleder
  2. 5 styremedlemmer og 2 varamedlemmer
  3. Øvrige valg i henhold til vedtatt organisasjonsplan
  4. To revisor
  5. Representant til Idrettens samarbeidsutvalg i Bydel Søndre Nordstrand
  6. Representanter til Oslo Idrettskrets ting
  7. Valgkomité med leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem
  8. Æresbevisningskomité med leder og to medlemmer 


Forslag som ønskes behandlet under pkt. 6 på årsmøtet må sendes klubben på post@holmliasport.no innen 1. mars. 

Fullstendig saksliste og saksdokumenter vil være tilgjengelig for medlemmene på www.holmliasport.no 20. mars 2019.


Med vennlig hilsen

StyretÅpen hall - åpner igjen onsdag 9. januar kl. 16.00!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 5. Jan 2019


Onsdag 9. januar åpner vi Holmliahallen fra kl. 16.00 - 18.00 for alle barn mellom 6 og 12 år. Vi kan tilby varierte aktiviteter som fotball, håndball, innebandy, basket, stikkball, trampoline, hoppetau og frilek. 

Aktivitetene tilpasses de ulike aldersgruppene og ungenes ønsker. Deltakerne trenger ikke spesielt utstyr for å delta, men husk at det ikke er lov med utesko i hallen, så ta gjerne med innesko eller sokker med anti-skli.

Vår nyansatte i klubben Aram vil ha hovedansvaret for aktiviteten og har med seg inntil 10 instruktører fra klubben.  Foreldre som ønsker å følge ungene, er velkommen til å se på fra tribunen i hallen.

Aktivitetene gjennomføres med støtte fra Oslo Idrettskrets gjennom ordningen Inkludering i idrettslag hvor målet er å inspirere til fysisk aktivitet i lokalmiljøet. Forutsetningen er at aktivitetene er lokale, åpne og gratis. Aktivitetstilbudet vil være åpent hver onsdag fram til midten av mai måned med unntak av i vinterferien, påskeferien og onsdag 1. mai.Godt nytt år!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 1. Jan 2019

Velkommen Aram!

Med nytt år kommer endringer også for Holmlia Sportsklubb. Vi ønsker vår nye administrativ leder og driftsansvarlig Aram M. Singh velkommen! 

Aram er oppvokst på Holmlia og bor på Toppåsen, er gift og har to barn. Han har en allsidig bakgrunn og vil både ta ansvar for praktiske gjøremål og administrative oppgaver i klubben. Han er en handlekraftig mann som går på med lyst og gjennomføringsevne, og løser både store og små oppgaver. 

Aram startet i jobben i november.  De første månedene i jobben har Aram nå brukt til å bli kjent med klubben, og rydde og reparere i klubbhuset. Nå planlegges det videre arbeid med oppgradering av klubbhuset innvendig.

Aram er en god relasjonsbygger, en blid og omgjengelig type som er genuint interessert i mennesker. Han har omtanke for folk og han ser deg, ingen går under radaren hans. 

Aram kan kontaktes om alt som har med Holmlia Sportsklubb å gjøre på epost post@holmliasport.no eller telefon 993 86 161. Han har kontor på klubbhuset - så stikk gjerne innom på besøk.


Takk for innsatsen Ove!

Hovedstyret ønsker på vegne av hele Holmlia Sportsklubb å takke Ove Bevolden for hans hjerte og engasjement for klubben i våre hjerter! 

Ove har vært daglig leder i HSK i 10 år, aktiv i klubben i nærmere 30 år, og han har vært en frontfigur for Holmlia Sportsklubb. Med hans engasjement og en usedvanlig nettverksbygging har Ove sikret at Holmlia Sportsklubb har blitt en viktig aktør i lokalmiljøet. Ove fortsetter sine bidrag som leder for Vær Stolt-festivalen å tilby aktiviteter for barn, unge og voksne på Holmlia.

Vi takker Ove som gjennom sitt arbeidet i klubben og med Vær Stolt-festivalen har gitt alle en mulighet til å få oppleve en tilhørighet til lokalsamfunnet og vært et forbilde for mange.

Klubben ønsker Ove lykke til videre med arbeidet med Vær Stolt-festivalen . Vi gleder oss til festivalen 2019, da «flytter» festivalkontoret inn på klubbhuset denne festivalhelgen i juni.

Holmlia Sportsklubb fortsetter samarbeidet med Ove og festivalen om å skape aktivitet for barn og unge på Holmlia også i fremtiden!

Ove kan nås på epost ovebevolden@gmail.com eller telefon 951 10 751. Ove og Vær Stolt har kontor på Holmlia Senter.Utlånssentralen åpner sesongen!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 18. Nov 2018

Snø på Holmlia 22. januar 2018, foto: Line Brandstorp

Utlånssentralen åpner sesongen torsdag 29. november kl. 17.00. Utlånssentralen vil ha åpent hver tirsdag og torsdag fra kl. 17.00 til kl. 20.00.  

Siste åpningsdag før jul er torsdag 20.desember.  romjulen holder vi åpent torsdag 27. desember. På nyåret er første åpningsdag torsdag 3. januar. Vi holder åpent hver tirsdag og torsdag ut april unntatt "røde" dager. 

Utlånssentralen har vintersportsutstyr – langrennsski med støvler og staver, slalåmski med støvler og staver og skøyter til barn og voksne. Lånetiden er ei uke, og lånet er gratis. Vi har også utstyr til hockey (køller, puck og beskyttelseshjelmer), samt vintersportsutstyr som telt, lavo, stormkjøkken og tursekk til utlån.

Vi har fått støtte både fra Nasjonal tilskuddordning mot barnefattigdom, Bydel Søndre Nordstrand og Oslo Idrettskrets til innkjøp av nytt utstyr og til utvidet åpniingstid. Torunn Fjeldstad forsetter som ansvarlig for utlånene.

Vi ønsker alle velkommen til å låne utstyr - både medlemmer og andre!Levert av IdrettenOnline