Åpen hall - åpner igjen onsdag 9. januar kl. 16.00!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 5. Jan 2019


Onsdag 9. januar åpner vi Holmliahallen fra kl. 16.00 - 18.00 for alle barn mellom 6 og 12 år. Vi kan tilby varierte aktiviteter som fotball, håndball, innebandy, basket, stikkball, trampoline, hoppetau og frilek. 

Aktivitetene tilpasses de ulike aldersgruppene og ungenes ønsker. Deltakerne trenger ikke spesielt utstyr for å delta, men husk at det ikke er lov med utesko i hallen, så ta gjerne med innesko eller sokker med anti-skli.

Vår nyansatte i klubben Aram vil ha hovedansvaret for aktiviteten og har med seg inntil 10 instruktører fra klubben.  Foreldre som ønsker å følge ungene, er velkommen til å se på fra tribunen i hallen.

Aktivitetene gjennomføres med støtte fra Oslo Idrettskrets gjennom ordningen Inkludering i idrettslag hvor målet er å inspirere til fysisk aktivitet i lokalmiljøet. Forutsetningen er at aktivitetene er lokale, åpne og gratis. Aktivitetstilbudet vil være åpent hver onsdag fram til midten av mai måned med unntak av i vinterferien, påskeferien og onsdag 1. mai.Godt nytt år!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 1. Jan 2019

Velkommen Aram!

Med nytt år kommer endringer også for Holmlia Sportsklubb. Vi ønsker vår nye administrativ leder og driftsansvarlig Aram M. Singh velkommen! 

Aram er oppvokst på Holmlia og bor på Toppåsen, er gift og har to barn. Han har en allsidig bakgrunn og vil både ta ansvar for praktiske gjøremål og administrative oppgaver i klubben. Han er en handlekraftig mann som går på med lyst og gjennomføringsevne, og løser både store og små oppgaver. 

Aram startet i jobben i november.  De første månedene i jobben har Aram nå brukt til å bli kjent med klubben, og rydde og reparere i klubbhuset. Nå planlegges det videre arbeid med oppgradering av klubbhuset innvendig.

Aram er en god relasjonsbygger, en blid og omgjengelig type som er genuint interessert i mennesker. Han har omtanke for folk og han ser deg, ingen går under radaren hans. 

Aram kan kontaktes om alt som har med Holmlia Sportsklubb å gjøre på epost post@holmliasport.no eller telefon 993 86 161. Han har kontor på klubbhuset - så stikk gjerne innom på besøk.


Takk for innsatsen Ove!

Hovedstyret ønsker på vegne av hele Holmlia Sportsklubb å takke Ove Bevolden for hans hjerte og engasjement for klubben i våre hjerter! 

Ove har vært daglig leder i HSK i 10 år, aktiv i klubben i nærmere 30 år, og han har vært en frontfigur for Holmlia Sportsklubb. Med hans engasjement og en usedvanlig nettverksbygging har Ove sikret at Holmlia Sportsklubb har blitt en viktig aktør i lokalmiljøet. Ove fortsetter sine bidrag som leder for Vær Stolt-festivalen å tilby aktiviteter for barn, unge og voksne på Holmlia.

Vi takker Ove som gjennom sitt arbeidet i klubben og med Vær Stolt-festivalen har gitt alle en mulighet til å få oppleve en tilhørighet til lokalsamfunnet og vært et forbilde for mange.

Klubben ønsker Ove lykke til videre med arbeidet med Vær Stolt-festivalen . Vi gleder oss til festivalen 2019, da «flytter» festivalkontoret inn på klubbhuset denne festivalhelgen i juni.

Holmlia Sportsklubb fortsetter samarbeidet med Ove og festivalen om å skape aktivitet for barn og unge på Holmlia også i fremtiden!

Ove kan nås på epost ovebevolden@gmail.com eller telefon 951 10 751. Ove og Vær Stolt har kontor på Holmlia Senter.Levert av IdrettenOnline