Utlånssentralen åpner 3. Desember

Postet av Holmlia Sportsklubb den 18. Nov 2019

 Utlånssentralen har vintersportsutstyr som langrennsski med tilhørende støvler og staver, slalåmski med tilhørende støvler og staver og skøyter til barn og voksne. Vi har utstyr til ishockey (køller, puck og beskyttelseshjelmer), samt telt, lavo, stormkjøkken og tursekk til utlån.

Alle som bor på Holmlia - både medlemmer og ikke-medlemmer i klubben er velkommen til å låne utstyr. Utlånstiden er en maks en uke. Utlånet er gratis.

Vi ønsker alle velkommen til å låne utstyr.


http://www.holmliasport.no/p/39218/utlansssentralen

 0 Kommentar

Velkommen til romjulsaktiviteter i Holmlia Idrettshall

Postet av Holmlia Sportsklubb den 17. Nov 2019

I romjula arrangerer Holmlia Sportsklubb med støtte fra Oslo Idrettskrets og midler fra Inkludering i idrettslag åpne aktiviteter i Holmliahallen. Inkludering i idrettslag er en økonomisk ordning  hvor idrettslag kan søke midler for å tilby gratis aktivitet til barn og unge som ikke er med i organisert idrett. 

Åpen hall

Fredag 27. og mandag 30. desember blir det åpen hall på dagtid fra kl. 11.00 - 15.00 med aktiviteter som fotball, basket, innebandy og frilek. Alle barn i alderen 6 til 12 år er velkommen. 

Futsalturnering

Lørdag 28. og søndag 29. desember blir det futsalturnering åpen for alle - gratis og med premier!

  • Lørdag 28. desember blir det turnering for jenter og gutter født 2005 - 2008
  • Søndag 29. desember blir det turnering for jenter og gutter født 2004 - 2001

Påmelding til futsalturneringen gjøres til vår trenerveileder Dan Noam Winer - på epost dannoamw@gmail.com. Dan trenger navn på laget som meldes på og navn og fødselsår på deltakerne på laget.0 Kommentar

Årets kvinnelige leder

Postet av Holmlia Sportsklubb den 13. Nov 2019

Holmlia Sportsklubb ønsker å gratulere Kari Hove med nominasjon til årets kvinnelige leder.

Dette er uten tvil en tittet få fortjent mer enn Kari.


Kari M. Hove, Holmlia SP

Kari kom inn i styre og stell i Holmlia SK på slutten av 80-tallet. I mer enn 20 år har hun vært en uslitelig lagleder for jentelagene J86 og J93, og klubbens ledende drivkraft for jentefotballen. Noe hun fortsatt er. Hun har vært økonomiansvarlig i fotballgruppa i over 20 år, og nesten like lenge i klubbens hovedstyre. Hun har hatt div styreverv i HSK i mer enn 20 år – både i fotballgruppa og i hovedstyret. Som en klubbkollega sier det:  "Kari er den råeste «stayeren» innenfor idretten som jeg har møtt".

Hun påtar seg lederansvar når det kreves, og hun leverer alltid. Jeg har aldri opplevd at Kari har påtatt seg et ansvar, og så ikke fulgt opp og utført oppgavene på en utmerket måte. Kari er en klar og tydelig leder, solid forankret i breddefotballens samfunnsbyggende rolle. Det er mange barn og unge på Holmlia som har mye å takke Kari for, og da særlig jenter. I 2011 ble hun valgt inn i kretsstyret i NFF Oslo, leder av Fairplay-komiteen fra 2013, og nestleder i kretsen fra 2014-2018. Hun har også sittet og sitter i flere komiteer i NFF Oslo, blant annet anleggsutvalget og organisasjonsutviklingskomiteen.

Kari er en stor forkjemper for Kvalitetsklubb og er selvfølgelig kvalitetsklubbansvarlig i egen klubb. I tillegg var hun leder av Kvalitetsklubbkomiteen frem til den ble en del av organisasjonsutviklingskomiteen.I 2018 tok hun over ledervervet i NFF Oslo og gjør der en utmerket innsats for alle spillere, trenere, dommer, ledere og ansatte i NFF Oslo.


0 Kommentar

Vi søker støtteapparat til A-laget for 2020-sesongen

Postet av Holmlia Sportsklubb den 11. Nov 2019

Holmlia Sportsklubb er en breddeklubb som gir barn og unge i lokalmiljøet et godt tilbud om fotballaktiviteter. Vårt fokus er å skape fotballglede, få flest mulig med lengst mulig, samtidig som vi ønsker å drive ferdighetsutvikling. Utvikling skal skje som del av et planlagt løp som tar hensyn til den enkelte spiller og klubben.

Målsetninger

Holmlia Sportsklubb er kjent som en klubb som utvikler mange talenter. Det ønsker vi å fortsette med! Vi ønsker at vårt juniorlag og A-lag skal være klubbens flaggskip og et interessant og ambisiøst mål å strekke seg etter for våre yngre spillere, slik at vi kan beholde spillere så lenge som mulig i klubben. Vi ønsker å bygge et juniorlag og A-lag som gjør det mulig å utvikle spillere til de øverste nivåer i landet.

Hva ser vi etter?

Vi ser etter deg som har lyst å bidra rundt vårt seniorlag og være en viktig støttespiller for trenerapparat og spillere. Er det en ildsjel der ute som ønsker å bidra rundt A-laget vårt. Vi er helt avhengig av engasjerte folk for å få til de målsettinger vi har satt oss, og skape en best mulig ramme rundt laget og klubben.

Materialforvalter

Oppgavene dine vil være å ha oversikt over alt utstyr som A-laget benytter til kamp og trening, så som drakter, treningsutstyr, baller, vester, kjegler, vannflasker og medisinsk utstyr etc. Sørge for at utstyr er vasket og klart til kamp og trening. Dele ut treningstøy til trening, pakke og ha oversikt over drakter til kamp. Rydde bort utstyr etter trening og kamp. Holde A-lagets utstyrsbod ryddig og sørge for at utstyr er på plass.

SoMe-ansvarlig

Vi ser etter deg som er god på å bruke sosiale medier og som ønsker å bidra med å markedsføre Holmlias A-lag på ulike plattformer.

Laget har i dag en instagramkonto som er i aktiv bruk. Vi ønsker å være enda mer aktive i profileringen av oss selv på ulike sosiale medier. Det gjelder alt fra bilder, informasjon om arrangementer og videosnutter med videre, og vi trenger da deg! Som har lyst og kunnskap til å hjelpe oss på dette og videreutvikle det arbeidet som er startet og ta det til neste nivå!

 

Synes du dette virker interessant?

Send en skriftlig søknad med informasjon om deg selv og tidligere erfaring, til styret i Holmlia Sportsklubb Fotball, epost: post@holmliafotball.org


0 Kommentar

Byttehelgen 9-10 november

Postet av Holmlia Sportsklubb den 5. Nov 2019

Byttehelgen er et samarbeid mellom Norges Skiforbund Langrenn, Sparebank 1 og idrettsklubber i hele landet

Den landsdekkende Byttehelgen er Norges største dugnad for brukt skiutstyr.

Vi vet at det står fullgodt utstyr til flere hundre millioner og støver ned i norske hjem. I år håper vi enda mer av dette utstyret finner veien til Byttehelgen. Vi oppfordrer derfor alle i Oslo til å ta en tur ned i kjelleren, ut i garasjen eller opp på loftet for å hente frem det utstyret de ikke lenger bruker, og ta det med seg til byttehelgen til Bjørndal IF (Seterbråtveien 4) den 9. og 10. november.
Se også www.byttehelgen.no


Holmlia sportsklubb har et ønske om å promotere tiltak som vil være med på å gi våre barna en bedre hverdag.

Et av tiltakene er utlånssentralen.

Utlånssentralen drives av Holmlia Sportsklubb og har lokaler i tilknytning til klubbhuset i Lusetjerndalen.
Her låner ut vintersportsutstyr som langrennsski, slalåmski med tilhørende støvler og staver og skøyter til barn og voksne
Se også http://www.holmliasport.no/p/39218/utlansssentralen  for mer informasjon

    

  


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline