Tine fotballskole 2019 - påmelding åpnet!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 3. Mar 2019

Fra fotballskolen 2018, foto Janne Gamst Andersen

Vi er klare for å ta mot påmelding til Tine fotballskole 2019. Fotballskole arrangeres i uke 26: 24. - 28. juni og  uke 33: 12. - 16. august - på Lusetjern kunstgress med klubbhuset som base - hver dag fra kl. 09.00 - 15.00 (klikk på riktig uke for påmelding!)

Fotballskolen er for alle jenter og gutter i alderen 7 til 13 år (født 2012 - 2006)  - det er ikke krav til medlemskap i Holmlia Sportsklubb for å delta. Ansvarlige og trenere er frivillige og aktive i Holmlia Sportsklubb - fotball.

Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne gjennom skolene får det gøy og lærer mer om fotball.
På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle, og forhåpentligvis nye venner.

Fotball er hovedaktiviteten med variert program og dyktige instruktører, men det vil også bli tid til andre sosiale aktiviteter og  grilling.

TINE Fotballskole Holmlia koster som i 2018 kr 1 100 pr. deltager (søskenmoderasjon kr. 50 fra barn nr 2, dvs 2 barn kr 2 150). Inkludert i prisen er i tillegg til instruksjon og trening, T-skjorte, TINE bag/sekk, TINE-produkter, grillmat m m. og ikke minst MASSE GØY !

A-laget er godt igang med sesongforberedelsene!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 5. Feb 2019

Årets sesong for A-laget starter med NM kvalifisering mot Nordstrand 23.03.19 kl 16.00 på Lusetjern kunstgress, før første seriekamp er i gang søndag 31.03.19 kl 16.00 på Kringsjå motstander Lyn.

Vi har tatt en prat med støtteapparatet for A-laget som består av hovedtrener Faisal Dahir, assistenttrener Rizwan Ali, analyseansvarlig Dan N. Winer og materalforvalter Haris Abbas.

Hva tenker dere om årets sesong?

-Det blir en innholdsrik og spennende sesong. Vi vil ikke prate for mye om opprykk, men sikter oss inn mot topp tre. Vi tar det kamp for kamp og går alltid for seier. Vi har flere spennende nysigneringer, så dette kan bli en veldig bra sesong.

Hvordan vurderer dere motstanderne i vår avdeling?

-Det er en tøff avdeling med mange gode lag. Vi må konsentrere oss om oss selv, og ikke tenke så mye på motstanderne. Vi må være godt forberedt og godt trent – da slår vi de fleste. Av lagene i avdelingen blir nok Kfum 2 og Grorud 2 de tøffeste motstanderne. Andre-lagene vet man aldri hva stiller med, så det blir en spennende utfordring. Men vi skal være klare til å bite fra oss.

Vi takker Faisal, Rizwan, Dan og Haris for praten og ønsker lykke til med sesongen!

Innkalling til årlig møte

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Jan 2019

Fotballgruppas styre innkaller til årlig møte i fotballgruppa mandag 11. februar kl. 19.30 på klubbhuset.

Frist for innsending av forslag til møtet er 27. januar. Forslag sendes til post@holmliafotball.org.

Agenda for årlig møte:

1. Behandle regnskap.
    1. Balanse.pdf
    2. Resultat.pdf
    3. Noter.pdf
  2. Behandle gruppens Fotballgruppas årsberetning 2018.pdf
  3. Fastsette Budsjett 2019.pdf
  4. Fastsette årlig Treningsavgifter 2019.pdf.
  5. Fremme innspill til Årshjul .pdf for gruppens aktiviteter til hovedstyret.
  6. Foreslå kandidater til Gruppestyre.pdf

Sakspapir til årlig møte publiseres etter styremøte 29. januar 2019 og senest en uke før årlig møte.

Holmlias A-lag styrker stallen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Jan 2019

Monir Benmoussa er tilbake i Holmlia etter opphold i VIF, Bærum, Fredrikstad, Florø og nå sist Lysekloster. 24 åringen besitter mye erfaring fra høyere nivå. Han har nå valgt å vende hjem til Holmlia for å hjelpe barndomsklubben mot målet om avansement. Vi har tatt en prat for å høre om ambisjonene for 2019-sesongen.

"Du er tilbake i Holmlia.. hvordan kjennes det?"

Følelsen av å være tilbake i Holmlia er veldig spesiell, det er her jeg har vokst opp og det er herfra jeg har mine beste fotballminner med mine nærmeste venner.

"Hva tenker du om avdelingen vår denne sesongen?"

Avdelingen og tabell bryr jeg meg ikke så mye om ettersom jeg vet hvilke kvaliteter vi har i laget. Så lenge vi jobber hardt og presterer på det nivået jeg vet vi har i oss, så kan ingen klubber i 4.div måle seg meg oss.

"Hva tenker du om sesongen?"

Sesongen tror jeg vil by på masse utfordringer som vi må stå sammen som ett lag for å komme oss igjennom. Gjør vi det så kommer opprykket til 3.div.

Vi ønsker Monir velkommen tilbake, og gleder oss til 2019 sesongen!

A-laget styrker stallen før 2019-sesongen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Jan 2019

Vi har tatt en prat med Monir for å høre hva han kan bidra med i barndomsklubben.

"Du er tilbake i Holmlia.. hvordan kjennes det?"

"Hva tenker du om avdelingen vår  i 4. divisjon denne sesongen?"

Avdeling og tabell bryr jeg meg ikke så mye om ettersom jeg vet hvilke kvaliteter vi har i laget. Så lenge vi jobber hardt og presterer på det nivået jeg vet vi har i oss, så kan ingen klubber i 4.divisjon måle seg med oss.

"Hva tenker du om sesongen?"

Sesongen tror jeg vil by på masse utfordringer som vi må stå sammen som ett lag for å komme oss igjennom. Gjør vi det så kommer opprykket til 3.divisjon

Vi ønsker Monir velkommen tilbake, og gleder oss til 2019 sesongen!