Åpent klubbhus for ungdom lørdag 1. desember og 8. desember

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Nov 2018

Velkommen til løkkefotball med A-laget på lørdager! Vi åpner bane og klubbhus for ungdommer på Holmlia lørdag 1. og 8. desember fra kl. 16.00 - 21.00.

Vi starter med løkkefotball på kunstgresset, før vi trekker inn i klubbhuset hvor det blir matservering, brettspill og bordtennis.

Klikk på bildet om du vil se VGTVs reportasje om talentene fra Holmlia som ble laget før 1. runde NM mot Stabæk i 2017.

Holmlia i finale

Postet av Holmlia SK - Fotball den 27. Okt 2018

Fotballsesongen 2018 nærmer seg slutten. To Holmia-lag spiller om pokaler denne sesongen.

Menn 7-er i 2. divisjon ble kretsmestre etter seier over vinner av avdeling 1 Bærumsløkka. Resultatet ble 5-4 til Holmlia. Det måtte ekstraomganger til før Holmlia sikret seg pokalen. Vi gratulerer!

Menn 11-er spiller finale i OBOS cup finale søndag 4. november kl. 17.20 i Valhall. Motstander er Rommen.

Møt opp og støtte Holmlias spillere!

Dan Winer - trenerveileder barnefotball

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Okt 2018

Vår junior-trener i 2018-sesongen går inn i ny rolle i Holmlia Sportsklubb. Dan Winer har sagt ja takk til jobben som trenerveileder i barnefotballen.

Trenerveileder er - ifølge NFF - en av de viktigste rollene i klubben. Trenerveileder skal være trenernes "trener" og støtte trenerne i barnefotballen. Oppgavene er fordelt på tre ulike områder

Sportsplan

• Ansvarlig for at sportsplanen legges til grunn for gjennomføring av aktiviteten i klubben.

Trenerforum

• Planlegging – ansvarlig for å utarbeide en struktur for hvordan trenerforum i klubben skal organiseres.
  • Gjennomføring – ansvarlig for at trenerforumene blir gjennomført iht. sportsplan.

Klubbens trenere

• Oppfølging – skal følge opp klubbens trenere i faglige og praktiske spørsmål, være en trener for trenerne!
  • Utdanning – skal kartlegge kompetanse og bidra til at alle trenere har nødvendig utdanning.
  • Bistå i rekruttering av nye trenere.

Vi ønsker Dan velkommen i ny rolle - og oppfordrer alle trenere til å kontakte Dan om dere ønsker dialog om trenerutfordringer på laget, sparring om trenerrollen og andre spørsmål dere måtte ha som trenere for barnelagene. Dan treffes på epost dannoamw@gmail.com .

Åpent klubbhus med Champions Leauge-visninger

Postet av Holmlia SK - Fotball den 15. Okt 2018

Holmlia Sportsklubb fortsetter tradisjonen med åpent klubbhus og visning av Champions Leauge-kamper i klubbhuset.

Før jul blir det åpent klubbhus følgende datoer: 23. og 24. oktober, 6. og 7. november, 27. og 28. november, 11. og 12. desember.

Klubbhuset er åpent tirsdager fra kl. 21.00 - så snart danseundervisningen er avsluttet, og onsdager fra kl. 20.00. Begge dager stenger vi etter kampslutt - ca kl. 23.00. Ansvarlig for åpent klubbhus denne sesongen er fotballgruppas A-lag. Målgruppe for åpent klubbhus er ungdom i alderen 13-19 år – både medlemmer og andre fra nærmiljøet

I tillegg til fotballkamp blir det salg av brus og mat. På onsdager blir det mulighet for bordtennis og brettspill fra kl. 20.00.

Velkommen!

Takk for innsatsen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 15. Okt 2018

Takk for innsatsen - og for frammøte på fotballgruppas høstdugnad som ble gjennomført i typisk høstvær.

En spesiell takk til G2009 Hallagerbakken (bildet) som stilte med nærmere 30 barn og voksne og tok ansvar for rydding på og rundt Kebabbanen.

I tillegg til rydding av søppel på og rundt banene, fikk vi spredd ut den siste sekken med gummigranulat og tømt alle søppelbøttene. Materialforvalter benyttet også muligheten til å få litt bistand med rydding av utstyrsboden!

Takk for at dere stiller opp for klubben og nærmiljøet!