Fotballskole uke 33- 13. -18.august

Postet av Holmlia SK - Fotball den 30. Jul 2018

Snart braker det løs igjen med Tine fotballskole på Lusetjern kunstgress. Fra 13. - 18. august vil nærmere 100 unger og ledere spille fotball på Lusetjern kunstgress. Vi har enda ledige plasser - hvis noen ønsker å melde seg på -følg denne lenken!

Ansvarlig for TINE fotballskole 2018 – uke 33 er juniortrener Dan N. Winer. Sammen med han vil spillere på Holmlias A-lag og ungdomslag - jenter og gutter - være ledere og instruktører på fotballskolen.

Fotballskolen starter kl. 09.00 hver dag og avslutter kl. 15.00. Barna deles inn i grupper etter alder. Det vil være egen jentegruppe med egne jenteinstruktører. Gruppene er på mellom 10-20 barn avhengig av alder og kjønn. To til fire instruktører vil følge hver gruppe gjennom uken. Hver gruppe har en ansvarlig leder som vil følge opp egen gruppe.

Barna må ta med seg mat (matpakke) og godt med drikke hver dag. Det vil til lunsj bli delt ut TINE drikkeprodukter. Torsdag vil Fotballskolen sørge for grillmat og kos til alle deltagerne (flyttes ved evt. dårlig vær).

Vi ser frem til en uke fylt med fotball og moro!

Sommerpatruljen uke 32 - 6. - 10. august kl. 17 - 22.

Postet av Holmlia SK - Fotball den 29. Jul 2018

Foto: Aftenposten|Monica Strømdahl - fra Sommerpatruljen uke 28

Uke 32 - 6. til 10. august blir det igjen Sommerpatrulje på Lusetjern hver kveld fra kl. 17.00 - 22.00 for ungdom fra 13 - 19 år.

Følgende aktiviteter planlegges:

• mandag 6. august: Fotballaktiviteter på banen - fotballquiz på klubbhuset
  • tirsdag 7. august: Filmkveld på klubbhuset
  • onsdag 8. august: Uteaktiviteter på kunstgresset - fotball zorbing, fotballdart med mer
  • torsdag 9. august: Sosial kveld på klubbhuset med brettspill (sjakk, monopol med mer) og enkel servering
  • fredag 10. august: Fotballturnering på kunstgresset

Aktivitetene er et gratis tilbud for ungdom i alderen 13-19 år finansiert av Oslo Idrettskrets med midler fra Oslo kommune. Holmlia Sportsklubb - Fotball har ansvar for aktivitetene i samarbeid med Oslo Idrettskrets.

Alle ungdommer - jenter og gutter på Holmlia - er velkommen!

Under første uke av sommerpatruljen var byråd Rina Mariann Hansen og leder i Oslo Idrettskrets Magne Brekke på besøk sammen med Aftenposten - les om besøket i Aftenposten!

Norway Cup 2018 - oppdatert 31.7.

Postet av Holmlia SK - Fotball den 24. Jul 2018

JR-laget med trenere Dan Winer og Kjetil Støer, foto: Janne Gamst Andersen

Innledende runder er over i Norway Cup er  og sluttspill starter 1.august. Gutt15 er kvalifisert for B-sluttspill etter 4.plass i puljen mens JR vant sin pulje og går til A-sluttspillet.

Kamper

• Onsdag 1. august kl. 08.00 G15 på Ekeberg 05 mot Austevoll
  • Torsdag 2. august kl. 10.15 JR på Ekeberg 32 mot Askøy

Vinner G15 spilles neste kamp onsdag 1. august kl. 14.30 på Rustad1 mot Eikelandsfjord. JR spiller ved seier ny kamp torsdag 2. august kl. 18.45 på Ekeberg 31.

Resultater i innledende runde

• G15 - søndag 29. juli kl. 15.10 seier 6-1 over Urædd FK
  • JR - søndag 29. juli kl. 18.00 seier 3-0 over Ridabu IL
  • G15 - mandag 30. juli kl. 09.50 tap 1-12 for Loddefjord IL
  • JR - mandag 30. juli kl. 12.40 seier 1-0 over Club de futbol Alfaz del Pi (Spania)
  • G15 - mandag 30. juli kl. 15.10 tap 0-3 for Riska FK
  • G15 - tirsdag 31. juli kl. 09.50 tap 0-2 for HSV FK
  • JR - tirsdag 31. juli kl. 19.15 seier 2-0 over. Rindal IL

Informasjon om resultater og videre kampoppsett finner du på Norway Cup-sidene.

Holmlia-lagene finner du ved å bruke denne snarveien.

Vi ønsker begge lagene lykke til i årets turnering!

Klart for Tine fotballskole 25. - 29. juni

Postet av Holmlia SK - Fotball den 21. Jun 2018

Bilde fra fotballskolen i 2016

Mandag 25. juni starter vi første uke av årets fotballskole. Det er fremdeles ledige plasser - ta kontakt med ansvarlig for fotballskolen Janne Gamst Andersen - 909 69 304 hvis dere ønsker å melde på deltakere.

Fotballskolen starter kl. 09.00 hver dag og avslutter kl. 15.00. Oppmøte er ved Lusetjern kunstgress/Holmlia klubbhus. Dagsprogrammet finner dere her.

Barna deles inn i grupper etter alder. Det vil være egen jentegruppe med egne jenteinstruktører. I tillegg vil i år keepere ha mulighet til egne keeperøkter med A-lagskeeper Bardh Musiqi.

Gruppene er på mellom 10 og 20 barn avhengig av alder og kjønn. To til fire instruktører vil følge hver gruppe gjennom uken. Hver gruppe har en ansvarlig leder som vil følge opp sin gruppe.

Barna må ta med seg mat (matpakke) og godt med drikke hver dag. Det vil til lunsj i tillegg til dette bli delt ut TINE drikkeprodukter. Torsdag vil Fotballskolen sørge for grillmat og kos til alle deltagerne (flyttes ved evt dårlig vær). Det er allikevel viktig å ha med matpakke denne dagen.

Husk å ta med klær etter været, regntøy og skift er viktig de dagene det er meldt regn. Følg med på værmeldingene!

Vi vil ta bilder av barna under uken, som legges på vår hjemmeside. For de som ikke har gitt godkjenning til bilder/intervju er det fint om dere gir barna beskjed om dette.

Alle som deltar på TINE fotballskole er forsikret med Fotballforsikringens grunnforsikring under tiltaket.

Da ser vi frem til en uke fylt med fotball og moro!

Trenerforum lørdag 9. juni kl. 13.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 4. Jun 2018

Foto Anita Øvstedal

Fotballgruppa inviterer alle trenere og lagledere til trenerforum lørdag 9. juni. Ansvarlig for gjennomføringen er A-lagstrener Faisal Dahir. Han tar utgangspunkt i tema fra sportsplanen

Det blir 30 minutters teori inne på klubbhuset, før vi går ut på banen for praktiske øvelser i 60 minutter.

Gutter fra lag i ungdomsfotballen vil delta i de praktiske øvelsene.