Innkalling til årlig møte i fotballgruppa mandag 12. februar kl. 19.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 17. Jan 2018

Holmlia Sportsklubb fotball innkaller til årlig møte mandag 12. februar kl. 19.00 på klubbhuset. 

Vi minner om at for å ha stemmerett og være valgbar må et medlem ha fylt 15 år, ha vært medlem i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Ingen kan møte eller avgi stemme ved fullmakt. 

Det årlige møtet har følgende agenda

  • Behandle regnskap.
  • Behandle gruppens årsberetning.
  • Fastsette budsjett.
  • Fastsette eventuell årlig treningsavgift.
  • Fremme innspill til årsplan for gruppens aktiviteter til hovedstyret.
  • Foreslå kandidater til gruppestyret

Sakspapirene til årlig møte vil bli publisert på fotballgruppas hjemmeside en uke før møtet.

Etter møtet blir det anledning til å ta opp saker som medlemmene ønsker å ha dialog om med fotballgruppas styre. 

Vil du spille fotball i 8. divisjon?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 14. Jan 2018

Holmlia fotball har meldt på ett lag i 8. divisjon fotballsesongen 2018. Laget er et tilbud til voksne på Holmlia som ønsker å trene og spille kamper på dette nivået. Laget vil også være kamparena for 4. divisjonsspillere som ikke tas ut til kamp, og for spillere for juniorstallen. 

Første trening er mandag 19.2 kl 2000 på Lusetjern. 

Ta gjerne kontakt med oss på epost post@holmliafotball.org hvis du er interessert.

Fotballkretsen har publisert avdelingsoppsett i 8. divisjon, og Holmlia er plassert i avd. 3 sammen med Furuset2, Gøy-Nor2, Høybråten/Stovner2, Nesodden3, Nordstrand4, Skaubygda, Sterlig og Tveita2.2018-sesongforebredelsene har startet!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 8. Jan 2018

Sammen med A-lags-trener Faisal Dahir (i midten) og juniortrener Kjetil Støer (til høyre), finner vi vår nye hovedtrener for juniorene Dan Winer. 

Fra 2018-sesongen får vår erfarne trener Kjetil Støer selskap av ny trener for juniorlaget i 1. divisjon. Vår nye juniortrener Dan Winer forteller at han er 23 år gammel og kommer fra Kjelsås i Oslo. For tiden studerer han på 2. året på NIH ved seksjon trening, Coaching og idrettspsykologi, med fordypning i fotball.

Dan har vært aktiv som spiller selv i Grüner og Kjelsås, og ble med tiden mer og mer interessert i trenerrollen. 2017-sesongen ble tilbrakt som læregutt i trenerteamet til Ullerns A-lag i 3 div. Denne sesongen ønsket han nye utfordringer som hovedtrener for et eget lag.

Når Holmlia annonserte etter junior-trener søkte han på jobben, med en god følelse hvor han har funnet både et lag og en klubb som deler hans videre ambisjoner som trener.

Målsettingen for junior i Holmlia er seriespill i interkrets-serien. I 2017-sesongen endte junior1 på 9. plass i 1. divisjon, mens junior2 endte sist i 2. divisjon. I 2018 er stiller klubben med et lag i 1. divisjon og et lag i 2. divisjon.
Jenter 2008 og 2009 ønsker flere spillere velkommen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 7. Jan 2018

Norges landslag skal møte Island i treningskamp på La Manga i slutten av januar.  Er du jente, 9 eller 10 år gammel og drømmer om å spille på landslaget i fotball? 

Holmlias jenter 2008 og 2009 trener i gymsalen på Rosenholm skole hver tirsdag fra kl. 17 til 18. Det er plass til flere spillere på laget - alle er velkommen til å se på og gjerne prøve seg på en trening - du trenger ikke å ha spilt fotball før!

Laget trener ute fra april til oktober, deltar i seriespill med 5-er-lag og deltar på et par cuper i løpet av sesongen. Du får låne spillerdrakt av klubben, rød shorts og fotballstrømper må du kjøpe deg selv. Medlemskontingent er kr 200 pr år, og treningsavgift er rundt kr 2 000 pr år.

For mer informasjon kontakt

  • Trener Ingvild Brekke-Nærstad - telefon 482 71 555 eller epost naerstad@gmail.com
  • Lagleder Lars Waagard - telefon 916 27 990 eller epost lars.waagard@nhf.no

Eller møt opp på trening i Rosenhallen!Levert av IdrettenOnline