Holmlia i finale

Postet av Holmlia SK - Fotball den 27. Okt 2018

Fotballsesongen 2018 nærmer seg slutten. To Holmia-lag spiller om pokaler denne sesongen.

Menn 7-er i 2. divisjon ble kretsmestre etter seier over vinner av avdeling 1 Bærumsløkka. Resultatet ble 5-4 til Holmlia. Det måtte ekstraomganger til før Holmlia sikret seg pokalen. Vi gratulerer!

Menn 11-er spiller finale i OBOS cup finale søndag 4. november kl. 17.20 i Valhall. Motstander er Rommen.

Møt opp og støtte Holmlias spillere!Dan Winer - trenerveileder barnefotball

Postet av Holmlia SK - Fotball den 26. Okt 2018

Vår junior-trener i 2018-sesongen går inn i ny rolle i Holmlia Sportsklubb. Dan Winer har sagt ja takk til jobben som trenerveileder i barnefotballen.

Trenerveileder er - ifølge NFF - en av de viktigste rollene i klubben. Trenerveileder skal være trenernes "trener" og støtte trenerne i barnefotballen. Oppgavene er fordelt på tre ulike områder

Sportsplan

 • Ansvarlig for at sportsplanen legges til grunn for gjennomføring av aktiviteten i klubben.

Trenerforum

 • Planlegging – ansvarlig for å utarbeide en struktur for hvordan trenerforum i klubben skal organiseres.
 • Gjennomføring – ansvarlig for at trenerforumene blir gjennomført iht. sportsplan.

Klubbens trenere

 • Oppfølging – skal følge opp klubbens trenere i faglige og praktiske spørsmål, være en trener for trenerne!
 • Utdanning – skal kartlegge kompetanse og bidra til at alle trenere har nødvendig utdanning.
 • Bistå i rekruttering av nye trenere.

Vi ønsker Dan velkommen i ny rolle - og oppfordrer alle trenere til å kontakte Dan om dere ønsker dialog om trenerutfordringer på laget, sparring om trenerrollen og andre spørsmål dere måtte ha som trenere for barnelagene. Dan treffes på epost dannoamw@gmail.com .Åpent klubbhus med Champions Leauge-visninger

Postet av Holmlia SK - Fotball den 15. Okt 2018

Holmlia Sportsklubb fortsetter tradisjonen med åpent klubbhus og visning av Champions Leauge-kamper i klubbhuset. 

Før jul blir det åpent klubbhus følgende datoer: 23. og 24. oktober, 6. og 7. november, 27. og 28. november, 11. og 12. desember.

Klubbhuset er åpent tirsdager fra kl. 21.00 - så snart danseundervisningen er avsluttet, og onsdager fra kl. 20.00. Begge dager stenger vi etter kampslutt - ca kl. 23.00. Ansvarlig for åpent klubbhus denne sesongen er fotballgruppas A-lag. Målgruppe for åpent klubbhus er ungdom i alderen 13-19 år – både medlemmer og andre fra nærmiljøet

I tillegg til fotballkamp blir det salg av brus og mat. På onsdager blir det mulighet for bordtennis og brettspill fra kl. 20.00.

Velkommen!Takk for innsatsen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 15. Okt 2018

Takk for innsatsen - og for frammøte på fotballgruppas høstdugnad som ble gjennomført i typisk høstvær. 

En spesiell takk til G2009 Hallagerbakken (bildet) som stilte med nærmere 30 barn og voksne og tok ansvar for rydding på og rundt Kebabbanen.  

I tillegg til rydding av søppel på og rundt banene, fikk vi spredd ut den siste sekken med gummigranulat og tømt alle søppelbøttene. Materialforvalter benyttet også muligheten til å få litt bistand med rydding av utstyrsboden!

Takk for at dere stiller opp for klubben og nærmiljøet!Trenerkurs på Holmlia

Postet av Holmlia SK - Fotball den 14. Okt 2018

Foto: Anita Øvstedal

Helgens grasrottrener delkurs 1 på Holmlia er gjennomført - og vi vet med sikkerhet at det nå minst er en stortingsrepesentant som har fullført kurset!

15 deltakere - de fleste fra Holmlia SK - deltok på kretsens kurs på klubbhuset/Lusetjern kunstgress denne helgen. Kurset har fire moduler.

 • Barnefotballens verdigrunnlag og konsekvenser for meg som trener, laget og klubben
 • Klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet – sammen
 • Hvordan holde barna i flytsonen
 • Treneren som veileder, samt NFF Skoleringsplan 6–8 år

Kurset hadde teoriøkter inne og praksisøkter ute på kunstgresset, og er spesielt beregnet for trenere og lagledere for de yngste barna.

Vi forsetter med tre nye delkurs på Holmlia i løpet av høsten

Er du interessert informasjon om kursinnhold - klikk på lenken til det enkelte kurs. Vi oppfordrer klubbens trenere til å melde seg på kurs tilpasset årgangen dere trener! Futsalsesongen har startet

Postet av Holmlia SK - Fotball den 14. Okt 2018

Foto: Janne Gamst Andersen

Holmlia SK Fotball deltar i år med ett lag i herrer 3. divisjon. De første kampene spilles i dag 14. oktober i Bjørnholtthallen - mot Bygdø Monolitten med seier 8 - 5 og mot Røa2 ed seier 6 - 3. I 3. divisjon spiller Holmlia ellers mot Nordre Follo, Nærsnes/Åros, Oldenborg og 2. lagene til Røa, Vestli, Vålerenga og Sagene. Det spilles enkel serie og de to beste lagene i divisjonen rykker opp i 2. divisjon.

Futsalsesongen pågår fram til midten av mars 2019 med kamper lørdager eller søndager. De fleste kampene spilles i Bjørnholthallen. Kampoppsett og resultater kan du finne her. Liker du futsal, er det bare ta en tur til Bjørnholthallen - det er gratis inngang, og Bjørndal IF selger gode vafler og kaffe i kiosken!

Spillereglene for futsal - for voksne finner du mer informasjon om på Oslo Fotballkrets sider.

Vi ønsker Holmlias herrer lykke til!Medlemskontingent 2018 - purring på ubetalte kontingentkrav

Postet av Holmlia SK - Fotball den 14. Okt 2018

Holmlia Sportsklubb har vel 1 400 medlemmer - aktive barn, unge og voksne, trenere, lagledere og styremedlemmer. Alle er like viktige for oss for å skape et godt idrettstilbud  med trygge rammer i nærmiljøet. For at vi skal drive idrettslaget, er vi avhengig av at medlemmene betaler medlemskontingent. Medlemskontingenten fastsettes av klubbens årsmøte og er kr 200 for aktive og kr 100 for støttemedlemmer i 2018. Familiemedlemskap koster kr 500 (minimum kr 100 pr medlem). Ved innmelding etter 1.8. betales kr 100 for det første året.

Alle som ikke har betalt kontingent, får nå purring på kontingentkravet for 2018 - enten pr epost eller pr brev. Vi ber om at alle som har deltatt i 2018 betaler kontingentkravet snarest mulig.  Betaling kan skje via nettbank til kontonummer oppgitt på purring eller ved pålogging og betaling via www.minidrett.no hvor det gis oversikt oevr ubetalte kontingenter og treningsavgifter i klubben.

Antall betalende medlemmer for 2018 bestemmer hvor mye Holmlia Sportsklubb mottar i kommunal støtte for 2019. Derfor er betaling av medlemskontingenten ekstra viktig for oss!

I lovverket heter det at alle som deltar i aktivitet i regi av idrettslaget skal betale medlemskontingent. Medlem som skylder kontingent for to år, taper automatisk sitt medlemskap i idrettslaget og skal strykes fra lagets medlemsliste.
Behovsplan for idrett og friluftsliv 2019 - 2028

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Okt 2018

Behovsplan for idrett og friluftsliv 2019 - 2028 ble lagt fram som vedlegg til Oslo komunes budsjett for 2019. Hele behovsplanen kan du lese her. 

Vår bydel Søndre Nordstrand og vårt nærområde Holmlia er omtalt flere steder i behovsplanen.

Basishall

Det foreslås å utrede plassering av basishall for turn på Holmlia med utgangspunkt i at det er et aktivt turnmiljø med en utfordrende anleggssituasjon. Behovsplanen understreker at det er et stort potensiale for vekst dersom en basishall etableres da Holmlia Sportsklubb har en aktiv turngruppe med stor pågang.

Holmlia Bad

Forprosjekt for rehabilitering av badet er gjennomført. Rehabilitering er planlagt med fedigstillelse i 2019. En annen gledelig badenyhet er at pris på inngangsbilletten til badene for barn og unge foreslås halvert i 2019.

Sloreåsen alpinanlegg

Det kommer nye toalettfasiliteter, ny heis og ny prepareringsmaskin med planlagt ferdigstillelse i 2020.

Holmlia skateanlegg

Heve standarden gjennom fokus på periodisk tilsyn og vedlikehold.

Andre tiltak i bydelen

 • Etablere fullskala cricketanlegg med klubbhus på Mortensrud (2022)
 • Bygge friidrettshall på Mortensrud (2023)
 • Mortensrud flerbrukshall i tilknytning til skole ev. med kampsportdel (2023)
 • Anlegge lys i hele rulleskitraseen på Bjørndal (2019)
 • Vurdere kombinert bane for landhockey og kunstis på Mortensrud
 • Interkommunalt samarbeid med Nordre Follo kommune (tidligere Oppegård og Ski) om anlegg i vårt nærmiljø.
 • Småbåthavn på Ljansbruket med fasiliteter for seilere, kajakkpadlere og dykkere.


Konkrete planer for Grønmo til frluftsaktiviteter og idrett kommer i neste behovsplan.Høstdugnad på banene mandag 15. oktober kl. 18.00 - 19.00

Postet av Holmlia SK - Fotball den 8. Okt 2018

Fotballgruppa innkaller frivillige - trenere, lagledere, foreldre og foresatte til dugnad på banene våre mandag 15. oktober kl. 18.00 - 19.00.


Frammøte ved klubbhuset - hvor oppgaver og utstyr blir delt ut. Vi skal rydde søppel rundt alle banene, og vi skal spre en sekk gummigranulat ut på 11-banen.Levert av IdrettenOnline