Klubbhusvakter - 2018-sesongen

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Mar 2018

Vaktliste for klubbhusvakter 2018 er satt opp. Vaktene fordeles med en uke pr lag. Det anbefales to til tre voksne (foreldre/foresatte) pr vakt. Sjekk i vaktlisten når ditt lag har vakt. I ukedagene starter vakten kl. 17.00 og varer til siste trening eller kamp er avsluttet. I helgene er det klubbhusvakt hvis det er oppsatt seriekamper på Lusetjern kunstgress.

Klubbhusvaktene skal låse opp garderober for lagene og dommere, tømme søppel, sjekke at gaderober og toaletter er ryddig, plukke søppel på og rundt banen og sørge for at ikke uvedkommende oppholder seg på klubbhuset. Oppgaver og ansvar er beskrevet i klubbhåndboken. Hvis laget er forhindret på oppsatt uke, bytt med et annet lag og gi beskjed til styret på epost til post@holmliafotball.org.

Klubbhusvaktene gjør et viktig arbeid for å ta vare på klubbhuset og garderobene, og holde det rent og ryddig slik at det er hyggelig å komme til Lusetjern kunstgress på kamp. Takk for innsatsen til alle frivillige! Klar til avspark 2018-sesongen!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 11. Mar 2018

Foto: Rune Eriksen

Fotballkretsen har publisert terminlistene for 2018-sesongen. Holmlia-lagenes kamper finner du enklest ved å følge denne lenken. Første ordinære seriekamp på Lusetjern kunstgress spilles tirsdag 3. april kl. 20.15. Da møter 4. divisjon herrer Fortuna.

Frem til og med 1. april vil Oslo Fotballkrets ta forbehold om endringer i kampoppsettet. Endringene kan bestå i endringer av dato og klokkeslett  i klassene for barn (8 - 12 år) samt endringer i klokkeslett for øvrige klasser. Ved eventuelle endringer vil det bli sendt ut en e-post til berørte klubber og lagenes kontaktpersoner, registrert i FIKS.

Ønsker lagene å flytte kamper, må det gjøres i samsvar med fotballkretsens regler som du finner her.

Vi anbefaler også app-en MinFotball hvor favorittlagene kan lastes inn med terminlister, tabeller og kontaktinfo til det enkelte lag.Levert av IdrettenOnline