Oppstart lag - jenter og gutter født 2012

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Aug 2018

Fotballskolenn 2018 - Ohi - Holmliagutt som spiller på Stabæk - på besøk. Foto: Janne Gamst Andersen

Fotballgruppa inviterer til oppstartdager for gutter og jenter som starter i første klasse (født 2013) på Lusetjern kunstgress 11-er/klubbhuset.

  • Jenter lørdag 1. september kl. 12 - 14
  • Gutter søndag 2. september kl. 12 - 14

Det blir fotballaktiviteter for barna, mens foreldre/foresatte får informasjon på klubbhuset. Ungene har på klær og sko (fotballsko/joggesko) som passer til fotballaktiviteter, og tar med drikkeflaske med vann. Minst en voksen pr barn må være med på oppstartmøtet.

Holmlia Fotball er foreldredrevet, organsiert og drevet av foreldre, for barna. Det forventes at foreldre deler på arbeidsoppgaver rundt driften av laget og bidrar ved klubbarrangementer. Hvert lag må ha minst to voksne som deeekr lagleder- og trenerfunksjonene.

Har du spørsmål - kontakt klubben på post@holmliafotball.org  - eller møt opp på oppstardagene!Vil du spille fotball på damelag på Holmlia?

Postet av Holmlia SK - Fotball den 18. Aug 2018

Bilde fra fotballskolen 2018 - Ingrid Schjelderup - Holmliajente fra Gamlelinja - på besøk. Ingrid spiller på Vålerenga Dame Elite i dag. Foto: Janne Gamst Andersen.
Er du jente/dame  15 år eller eldre og har lyst til å være med å spille fotball på Holmlia? ⚽
Søk opp Facebook-gruppen "Holmlia Fotball Damer" og bli med! 

Holmlia Sportsklubb Fotball starter ei fotball-treningsgruppe for jenter/damer fra 15 år. Det eldste jentelaget i klubben er per i dag 14 år. På sikt er målet å få i gang aktive juniorlag og damelag i klubben. Første trening var 16. august med  17 aktive og 2 tilskuere i alderen 15 - 50 år i regn og uten skader!


Det blir ny trening torsdag 23. august kl. 21.00 på Holmlia 7-er (Kebab-banen) ved gatekjøkkenet.

MØT OPP DAMER!
Levert av IdrettenOnline