En annerledes fotballtrening!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 29. Sep 2018

Torsdag 27.september fikk jentene på J2004, J2005 og J2006 en litt annen trening enn de er vant til. Lagleder på J2006 Karianne Skaug hadde snakket med Vålerengas damelag i toppserien. De har startet med klubbesøk rundt til klubber i Osloområdet og tok turen til Holmlia med Holmliajente og midtbanespiller Ingrid Schelderup, keeper Guro Pettersen og det unge talentet Adriana Imeri. 

Jentene var ferdig oppvarmet før VIF-spillerne kom. De startet med presentasjon av spillerne, før jentene ble delt inn i tre grupper som jobbet med forskjellige øvelser som gikk på ballkontroll, fotballgolf, skudd osv.

Det var mye glede å se rundt på Lusetjernbanen denne ettermiddagen. Det er gøy at jentene får gjøre noe annet og få tips og gode ord fra toppseriespillere som vet hva som må til for å bli gode! Dette gir jentene mye motivasjon og læring, og veldig gøy at jentelagene blir kjent med hverandre på tvers av alder. Flere bilder fra en annerledes fotballtrening!

På slutten ble det tid til felles bilder og snakk med spillerne. Tusen takk for en super treningsøkt fra Holmlia-jentene, trenere og lagledere.Holmlia Sportsklubb på markedsdag på Holmlia Senter

Postet av Holmlia SK - Fotball den 16. Sep 2018


Holmla Sportsklubb deltar på markedsdagen på Holmlia Senter lørdag 22. september kl. 11.00 -16.00 med en rekke aktiviteter

Av andre aktiviteter nevner vi at Meny fyrer opp grillen, og det blir matboder med mat fra Thailand, Tyrkia og Syria. Det blir underholdning og aktiviteter med 333 Factory, Darius W, Sport4Fun, Solbobleshow, elsykkel-prøvekjøring, Søndre Nordstrand Husflidslag og Lia trening mm.

Velkommen til markedsdag på Holmlia Senter!Nye fotballag for jenter og gutter født 2012 er startet

Postet av Holmlia SK - Fotball den 9. Sep 2018

Besøk på fotballskolen 2018 av elitespillere som startet med fotball på Holmlia, foto Janne Gamst Andersen.

Første helg i september ble det arrangert oppstartmøter jenter og gutter født 2012 med foreldre/foresatte. Det er etablert fem nye lag som starter treningene ute nå i september. Her er informasjon som ble gitt til foreldre/foresatte ved oppstart nye lag.

Vi ønsker alle førsteklassinger velkommen til å spille fotball. Overikten viser kontaktinfo og tidspunkt for trening for de nye lagene. - ta kontakt eller møt opp på trening.

LagLaglederKontaktinfoTreningstid
Jenter 2012Linn Søraaliso@tyrili.no / 416 30 358Tirsdag kl. 17.30-18.30 på Lusetjern kunstgress 11-er.
Gutter 2012 ToppåsenAril Haug Eriksenaril.eriksen@gmail.comTirsdag kl. 18 - 19 på Holmlia 7-er (kebab-banen ved gatekjøkkenet)
Gutter 2012 HallagerbakkenAudun Lysbakkenaudunlys@gmail.com /
934 25 679
Tirsdag kl. 17 - 18 på Holmlia 7-er (kebab-banen ved gatekjøkkenet)
Gutter 2012 LusetjernKnut Elvatunelvatunk@gmail.com /
959 97 487
Onsdag kl. 18 - 19 på Lusetjern 7-er (mellom ungdomsskolen og barneskolen)
Gutter 2012 RosenholmChristoper David Osbornwidenhoferosborn@gmail.com / 454 32 486Onsdag kl. 18 - 19 på Lusetjern 7-er (mellom ungdomsskolen og barneskolen)

Nesten gratis fotballskole i høstferien - uke 40

Postet av Holmlia SK - Fotball den 5. Sep 2018

Bilde fra fotballskolen sommeren 2018 - foto Janne Gamst Andersen

Holmlia Sportsklubb - fotball tilbyr nesten gratis fotballskole i høstferien på Lusetjern kunstgress med klubbhuset som base. Vi kan med god støtte fra Oslo Idrettskrets og tilskudd til inkludering i idrettslag tilby fotballskole i høstferie for jenter og gutter født 2007 til 2012 - mandag 1. oktober til fredag 5. oktober - hver dag fra kl. 09.00 - 15.00. Deltakerne betaler kr 200 ved påmelding - som dekker lunsj - mat og drikke hver dag.

På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle og forhåpentligvis nye venner. 

Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne får det gøy og lærer mer om fotball.

Fotball vil selvfølgelig være hovedaktiviteten denne uken, noe som besørges av et variert program og dyktige instruktører.
Endelig program for de enkelte dager, samt ytterligere informasjon vil bli tilsendt uken før Fotballskolen starter.

Påmelding skjer på deltaker.no - følg denne lenken!


Velkommen til galde fotballdager i høstferien!
Levert av IdrettenOnline