Seriestart for juniorlaget!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 30. Mar 2019

                           Foto: Janne Gamst Andersen

Første kamp er mot Årvoll torsdag 4. april på Årvoll kunstgress kl. 20.15. Første hjemmekamp på Lusetjern kuntgress spilles torsdag 11. april kl. 20.15 mot KFUM2. Hele kampoppsettet for Holmlias juniorlag finner dere her.

Vi har tatt en prat med trenerne Prathev Parameswaran og Dan N. Winer om forventningene til sesongen.


"Hva tenker dere om årets sesong?"

Årets sesong kommer til å bli utrolig bra, men tøff. Vi starter mot Årvoll 4. april og har 26 kamper totalt i sesongen. Målet er opprykk til interkrets B. Vi har en talentfull spillergruppe med mye rutine kombinert med ungt pågangsmot. De fleste spillerne fra ifjor er med videre, samt at vi har fått inn noen nye spennende spillere. Forrige sesong opparbeidet vi oss mye erfaring og fikk gode referanser på hvor nivået ligger. Dette har vi lært mye av og tar med oss det positive. Vi skal prestere enda bedre på områder hvor vi har et forbedringspotensiale.

"Hvordan vurderer dere motstanderne?"

Det er mange gode lag i denne serien, og alle kan slå alle. Holmen og Grorud vil bli de største konkurrentene i toppen, i tillegg til at både Ready, Heming og Årvoll kan bite godt fra seg. Vår jobb er å ta en kamp om gangen og prøve å vinne den. Det gjør vi ved å spille vårt spill og være fokuserte.

Vi ønsker Prathev, Dan og gutta lykke til med sesongen!


0 Kommentar

Våren kommer - møte opp på dugnad på banen torsdag 4. april!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 24. Mar 2019

Foto: Rune Eriksen

Etter nok en vinter med snø kommer våren og snøsmelting. Det betyr dugnad på banen - med rydding av gummigranulat rundt banen og klargjøring til seriestart. Vi inviterer alle frivillige til vårdugnad torsdag 4. april fra kl. 18.00.

Holmlia Sportsklubb har avtale med Bymiljøetaten om vinterdrift på Holmlia kunstgress. Avtalen gjelder for perioden 1. novermber til 1. april, og muliggjør fotballtrening for våre lag ute på vinteren. Rydding av banen etter vinterdrift er del av klubbens forpliktelser i avtalen.

De fleste barnelagene fra 7-12 år trener på skolenes gymsaler, men siden gymsalen på Toppåsen ikke har vært tilgjengelig etter brannen, reduserer det timeltallet vi har tilgjengelig for innetrening. Oslo Idrettskrets har besluttet at fotball ikke tildeles treningstid i kommunenes iidrettshaller. Treningstid i Holmliahallen deles i ukedagene mellom håndball, innebandy og basket basert på timefordeling vedtatt av idrettskretsen.

For å ha et tilbud om tilfredsstillende treningsfasiliteter for våre eldste barnelag, ungdomslagene og voksne, har klubben inngått avtale med Bymiljøetaten om vinterdrift. Avtalen innebærer at klubben betaler for lys på banen, er ansvarlig for brøyting og for eventuelle skader på banen som følge av vinterdrift. Bymiljøetaten godkjenner firma som skal forestå brøyting og utstyret som firmaet benytter, samt gir instrukser for hvordan snøen kan deponeres rundt banen. Før avtalen inngås, inspiserer Bymiljøetaten banen og måler nivå på gummigranulat. Når perioden for vinterdrift er over er det tid for ny inspeksjon. Klubben får da tilbakemelding på rydding etter vinterdrift og eventuelt behov for påfyll av gummigranulat.

Holmlia Sportsklubb er opptatt av de mijøutfordringer gummigranulat medfører. Vi planlegger dugnad på banen torsdag 4. april fra kl. 18.00 - da skal vi sørge for at mest mulig av gummigranulatet kommer tilbake på kunstgresset. 


Møt opp og bidra til gode treningsforhold for våre spillere!


0 Kommentar

Klubbdag på Lusetjern søndag 7. april!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 23. Mar 2019


Vi åpner fotballsesongen med klubbdag på banen søndag 7. april 2019 fra kl. 12.00 - 17.00. 

Det blir aktiviteter på banen og i klubbhuset. Inne i klubbhuset blir det kafeteria og salg av utstyr.

Ute på banen vil det være ulike aktiviteter fra 12.00 og kamp kl. 14.00 hvor A-laget møter kidza!

Vi markerer at Holmlias Sportsklubb - fotball er blitt sertifisert som kvalitetsklubb.


0 Kommentar

Tine fotballskole 2019 - påmelding åpnet!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 3. Mar 2019

Fra fotballskolen 2018, foto Janne Gamst Andersen

Vi er klare for å ta mot påmelding til Tine fotballskole 2019. Fotballskole arrangeres i uke 26: 24. - 28. juni og  uke 33: 12. - 16. august - på Lusetjern kunstgress med klubbhuset som base - hver dag fra kl. 09.00 - 15.00 (klikk på riktig uke for påmelding!)

Fotballskolen er for alle jenter og gutter i alderen 7 til 13 år (født 2012 - 2006)  - det er ikke krav til medlemskap i Holmlia Sportsklubb for å delta. Ansvarlige og trenere er frivillige og aktive i Holmlia Sportsklubb - fotball.

Sammen skal vi gjøre vårt for at alle, uavhengig av nivå og ambisjoner skal få mulighet til å oppleve noe positivt i fotballmiljøet. Vi ønsker at deltagerne gjennom skolene får det gøy og lærer mer om fotball.
På fotballskolen stilles det ingen krav til fotballferdigheter. Fotballskolen passer like godt for den som spiller fotball hver dag som for den som ønsker å forsøke seg som fotballspiller for første gang. På fotballskolen ønsker vi å stimulere barna til å spille mye fotball sammen med gamle, og forhåpentligvis nye venner.

Fotball er hovedaktiviteten med variert program og dyktige instruktører, men det vil også bli tid til andre sosiale aktiviteter og  grilling.

TINE Fotballskole Holmlia koster som i 2018 kr 1 100 pr. deltager (søskenmoderasjon kr. 50 fra barn nr 2, dvs 2 barn kr 2 150). Inkludert i prisen er i tillegg til instruksjon og trening, T-skjorte, TINE bag/sekk, TINE-produkter, grillmat m m. og ikke minst MASSE GØY !


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline