Nye lag for jenter og gutter født 2013

Postet av Holmlia SK - Fotball den 25. Aug 2019

På en solfylt søndag møtte 60 førsteklassinger opp til sin første fotballtrening på Lusetjern kunstgress. Jenter og gutter fra Hallagerbakken, Toppåsen, Lusetjern og Rosenholm med foreldre og foresatte var invitert til oppstart av nye fotballag. Det ble etablert 5 nye lag - ett for hver av skolene for guttene og et felles jentelag.

Lagene har fått tildelt følgende treningstider

 • J2013 trener på Lusetjern 7-er onsdager kl. 17.00 - 18.00
 • G2013 Toppåsen trener på Holmlia 7-er (Kebab-banen) onsdager kl.- 17.00 - 18.00
  • Lagleder Michael Nemecky - 488 90 176 | michael.nemecky@gmail.com
 • G2013 Rosenholm trener på Lusetjern 7-er mandager kl. 18.00 - 19.00
 • G2013 Hallagerbakken trener på Lusetjern 7-er torsdager kl. 17.00 - 18.00
  • Trener Jarle G. Storløkken - jarlegs@gmail.com
 • G2013 Lusetjern trener på Lusetjern 7-er torsdager kl. 17.00 - 18.00
  • Lagleder Marius Park Pedersen - 909 80 230 | unisound7@gmail.com

For de som ikke hadde anledning til å møte opp på oppstartmøte, er det mulig å møte opp på trening. Vi oppdateret med kontaktinfo til lagene så snart vi mhar mottatt informasjon.

For alle som starter nå, vil det kun bli fakturert medlemskontingent kr 100 for deltakelsen fram til 1.1.2020. Informasjon om treningsavgifter finnes i klubbhåndboka.

Har dere spørsmål ta kontakt med fotballgruppa på post@holmliafotball.org.


0 Kommentar

Holmlia damer ønsker flere spillere!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 20. Aug 2019

Vi feirer ett år!
I august 2018 startet Holmlia SK og Eidi Nafstad et fotballag for damer! Nå har laget blitt ett år, og vi er en liten gjeng som trener og spiller kamper hver uke. Målet til klubben på sikt er å ha et tilbud til jenter og damer i alle aldre, slik at alle som vil skal kunne spille fotball så lenge de ønsker uten å måtte bytte klubb.

Hvem er vi?
Hver mandag og torsdag samles vi en liten gjeng med jenter og damer i alderen 15 til 55 år på Lusetjern 7-er kunstgressbane, som ligger mellom Holmlia og Lusetjern skole. Her trener vi fra klokken 20-21.30 hele året, og i sesong spiller vi kamper. Vi har ett 7-er lag i 2. divisjon damer, og har stort sett kamper på mandager. Hos oss er det det sosiale og gleden ved å spille fotball sammen med andre som står i fokus, resultater og nivå spiller ingen rolle! Et felles mål for laget er at vi sammen skal utvikle oss og forbedre fotballferdighetene våre, det er jo tross alt gøy å vinne kamper!

Har du lyst til å spille sammen med oss?
Vi ønsker oss flere jenter og damer på laget! Hvis du ønsker å bli kjent med nye fjes, bærer på en liten drøm om å ta opp den gamle hobbyen eller ønsker å prøve fotball for første gang er Holmlia Damer et perfekt sted å starte! Nivå, alder og fysisk form har ingenting å si, her er alle velkomne. Det er ingen krav om å spille kamper, det er fullt mulig å bare trene!

Er du nysgjerrig på hva vi gjør og hvem vi er, finner du oss på Facebook-gruppen «Holmlia Fotball damer». Her legger vi ut oppdateringer, og du kan enkelt ta kontakt med oss dersom du lurer på noe!

Vi inviterer til velkomst-trening 22. og  29.august klokken 20.00 på Lusetjern 7-er kunstgress, mellom Lusetjern og Holmlia skole. Møt opp og se om dette er noe for deg, vi gleder oss til å se deg!
Hvis ikke datoene passer er det bare å komme hvilken som helst annen torsdag.

Trener Eidi Nafstad treffes på telefon 922 19 223 eller epost  Eidi.nafstad@gmail.com


0 Kommentar

Gratis fotballcup på Holmlia 14. og 15. september!

Postet av Holmlia SK - Fotball den 4. Aug 2019

https://holmliafotballcup.cups.nu/2019/result/clubsHelgen 14. og 15. september inviterer vi for første gang på mange år til fotballcup på Holmlia. 

 • Lørdag 14. september: Jenter og gutter 9 år (født 2010) – 5-er fotball 
 • Søndag 15. september: Jenter og gutter 10 år (født 2009) – 7-er fotball 

Alle lag er garantert 3 kamper pr lag med et tett kampprogram hvor hver kamp varer 25 minutter og spilles på flotte kunstgressbaner i Lusetjerndalen på Holmlia.

Meld på nå og vinn fruktbeger/smoothie til hele laget (6 lag)! Påmelding via denne lenken.

Her kan du sjekke hvilke lag som er påmeldt.

Velkommen til en morsom fotballcup på Holmlia!

Kontaktpersoner ved spørsmål

 • Daglig leder Aram Meradi (mobil 993 86 161) eller post@holmliasport.no0 Kommentar

Norway Cup og juniorlaget

Postet av Holmlia SK - Fotball den 4. Aug 2019

I juniorlagets siste kamp i turneringen var det en hendelse som har fått oppmerksomhet. Hendelsen er ikke korrekt gjengitt i alle media. 

En av våre spillere holder i trøyen til motspiller fra Radøy. Radøyspilleren reagerer med å dytte vår spiller, og det blir noe knuffing mellom disse to spillerne. Når dette skjer løper spillere fra Radøy til og situasjonen blir anspent. Noen av Holmlias spillere kommer også til for å skille guttene fra hverandre og trekke egen spiller bort fra situasjonen. Resten av av Holmlias spillere trekker seg unna. 

To tilskuere kommer løpende ut på banen, og den ene tilskueren slår Radøy-spilleren. Dette er politianmeldt, noe politiet bekrefter. Politiet bekrefter også at han som slår er tilskuer og ikke en av våre spillere.

Holmlia Sportsklubb tar på alvor når slike hendelser skjer. Vi er opptatt av at våre lag har gode verdier og viser Fair Play på og utenfor banen. I denne situasjonen opptrer juniorlagets spillere korrekt. De trekker seg unna situasjonen og unngår konfrontasjon. Både vår spiller som havnet i direkte konfrontasjon og Radøyspilleren fikk korrekt rødt kort av dommeren. 

Holmlias juniorlag ble slått ut av Norway Cup etter tap i denne kampen.


Omtale i BA (krever innlogging)

Omtale i VG


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline