Holmlia G03 deltar på TS budbil cup på Greibanen 25 og 26 november

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 31. Okt 2017

Vi takker Grei for invitasjonen til deres treningscup 25-26 november på Grei kunstgress. Vi har hatt noen oppgjør mot Grei de to siste årene som sesongoppkjøring. For Holmlia markerer dette starten på ny sesong, så vi får se om vi har beholdt noe av formen fra høstens seriekamper. Lagene vi møter er på 1. og 2. divisjons nivå.

Deltagende lag er Grei04, Grei 03 1 og 2, Korsvoll, Kjelsås, Vollen, Holmlia og Klemetsrud. De åtte lagene spiller lørdag mot hverandre i to grupper a 4 lag, og de to beste lagene går videre til semifinaler og evt etterfølgende finale på søndag. Holmlia møter Grei-2, Vollen og Korsvoll i den innledende runden den 25. november.

Treningstider vinter 2017/2018 for Holmlia G03 fra og med uke 44

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 25. Okt 2017

Nye tider fra og med uke 44.

Vi trener da tirsdager og torsdager på Lusetjern kl 1830-2000.

Fra og med januar også søndager fra 1530-1700. Dette kan bli erstattet med treningskamper enkelte søndager.

Det blir G15 lag på Holmlia i 2018

Foreldremøte er avholdt og de tre trenerne Hamid Chaudry, Øystein Lian og Fredrick Makosir har undertegnet nye kontrakter for 2018. Vi tar sikte på å stille et lag + et rekruttlag også i 2018.

Her fra Langhus Fairplay cup. Rekruttlaget stakk av med pokal etter å ha nådd finalen i B sluttspillet.

G14 fotball 2. divisjon 17.10: Nordstrand2-Holmlia 3-2 (1-0)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 19. Okt 2017

Siste seriekamp i 2017 for Holmlia G14-1 gikk av stabelen i oktoberregn på Hallager kunstgress. Banen fikk nytt dekke i fjor og ikke noe å klage på der. Holmlia har hatt en flott høstsesong uten tap før denne kampen, men møtte denne kvelden et svært godt Nordstrand lag. Det ble en jevn og spennende kamp på Hallagerbanen. Holmlia hadde flere store sjanser i første omgang men sto for første gang på lang tid mål løse etter første omgang. Istedet scoret Nordstrand så det sto 1-0 etter første omgang. Fast bestemt på å ta dette hjem løp gutta ut på banen i 2. omgang for å få en kald dusj med 2-0 etter 3 min. En Holmlia frispark perle fra 40 meter etter 8 minutter tente et håp på 2-1, men Nordstrand økte dessverre til 3-1 4 min senere. Holmlia satte inn en stor sluttspurt, men det ble kun et mål så tap 3-2. Gutta var skuffet selvsagt, men laget har levert i høst og er av de lagene som har plukket mest poeng. Det har blitt med dette ene tapet i høstsesongen, mens vi tapte fem kamper i en heller dårlig vårsesong. Det ser nå ut til at vi endre som nr 5 etter å ha avansert fra 8. plass ved starten av høsten.

Da er det bare å legge seg i trening for ny sesong med forventet oppstart i april 2018......

G14 fotball 2. divisjon 11.10: Holmlia-Nordby 6-5 (2-2)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 12. Okt 2017

Det er mer en seks måneder siden første seriekamp i april. Holmlia gutta har løftet seg i denne perioden.  6-5 seieren over Nordby var kamp nr 7 i høst. Gutta er ubeseiret denne høsten og har klatret fra 8. plass til 4. plass på tabellen. Nordby ligger på 3. plass, og Holmlia har full pott mot serieleder Driv i år og har spilt to jevne kamper mot toer Oppegård. Dessverre gikk begge disse kampene i vår så det ble kun et poeng...

I kampen den 11. oktober kom gutta best i gang og ledet 2-0 til det sto igjen 5 min av første omgang. I løpet av de 5 minuttene og det første minuttet av andre omgang laget Nordby tre mål i en skikkelig downperiode for Holmlia. Derfra og inn tok imidlertid Holmlia over og vant 6-5 til slutt. Holmlia G14-1 avslutter seriespillet på Ljanbanen tirsdag 17. oktober mot Nordstrand2.