G14 2. divisjon avd 4: Holmlia med 4 poeng på de to siste kampene gir 4. plass og 4 poeng opp til teten

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 31. Mai 2017

Onsdag 24.5 ble det hjemmeseier over Lambertseter 4-2. Det sto 2-1 til Holmlia etter første omgang. Petter og Alex satte to mål hver i den kampen.

Tirsdag 30.5 ble det 2-2 borte mot Langhus etter at Holmlia hentet opp 0-2 etter første omgang. Omar laget det første målet og Erik satte indirekte det andre via corner i et par Langhus spillere og i mål. Vi hadde mange forfall rett i forkant av denne kampen og en keeperdebutantutespiller i mål. De som spilte inkl keeper får absolutt godkjent, også med tanke på at vi tapte treningskamp mot Langhus2 rett før seriestart.

I avdelingen hvor alle slo alle så slo Lambertseter i går Kfum og dermed har alle tapt minst to matcher og det skiller kun 5 poeng mellom nr 1 Kolbotn og nr 9 Oppegård. Hauketo er "prügelknabe" i denne avdelingen med null poeng og 41 baklengs sålangt får det blir tøft videre i sesongen. Furuset som faktisk slo Hauketo har allerede trukket seg etter stygge sifre i åpningen bla 9 måls tap for Holmlia.

Søndag 14.5, G14 2. divisjon: Kolbotn2-Holmlia 3-2 (2-0)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 18. Mai 2017

En sluttspurt av dimensjoner hjalp ikke for Holmlia denne søndagen på en humpete gressbane på Sofiemyr. Merkingen av banen var svært mangelfull og det viste seg også å bli kampavgjørende i dag.

1. omgang var ikke bra nok fra vår side, og vi laget også et av Kolbotns to mål (selvmål). I 2. omgang var Holmlia overlegne, men rett istarten av omgangen falt en av Kolbotns spillere. Dommeren mente at det var innenfor 16 meteren (en 16 meter han umulig kunne se merkene til fra sin poisjon?). Ingen forsto hvordan det kunne bli straffe, men Kolbotn sa takk for gaven og 3-0. Etter dette var det bare Holmlia, men sluttspurten holdt ikke helt i målprotokollen så det ble 3-2 seier. Kolbotn ledet serien før kampen så 2. omgang forteller oss at vi vil komme sterkt utover og bør kunne ta hjem returkampen. Neste kamp for gutta er hjemme mot Lambertseter onsdag 24. mai. Lambertseter passerte Holmlia på tabellen denne søndagen så vi holder nå 5. plass av de 12 lagene med 10 poeng på seks kamper.

G14 2. div: Holmlia-Kfum2 1-5

Det var et fortjent tap for serielederen i 2. divisjon. Tapet var for stort i mål så det er fullt mulig å ta dette igjen i returkampen. Vi hadde også noen forfall inkludert keeper så det var ikke det beste utgangspunkt. Værgudene viste seg fra den uberegnelige siden og de var kjølig og sluddbyger på slutten. KFUM2. overtok med dette teten i divisjonen og gutta fikk sitt første tap for sesongen.

2. divisjon G14 Lørdag 29 april: Furuset2-Holmlia 1-10 (1-4)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 2. Mai 2017

Med seieren overtok gutta tabelltoppen i 2. divisjon avdeling 4. Neste seriekamp er hjemme mot Hauketo onsdag 3.5.

Lokaloppgjør 2. divisjon G14 fotball: Holmlia-Hauketo onsdag 3.5 kl 1930

Holmlia G14-1 er nå serieleder i 2. divisjon med 7 poeng på de tre første kampene. Tar gutta sin andre hjemmeseier på onsdag?