Holmlia G03 fotball med pokal fra cup på Greibanen i november (fra 2017)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 27. Nov 2017

Mye sykdom gjorde at gutta stilte kun 10 mann mot Klemetsrud i semifinalen i TS budbil cup på Greibanen 26. november. Gutta kom under 3-0 men en kraftig sluttspurt sørget for både 2-3 og 3-4 til tross for undertall. Alle mann fram på slutten i håp mot uavgjort gav kontra fra motstander og 3-5 til slutt, men meget god innsats og fullt fortjent ny pokal til Holmlia G03!

Holmlia G03 kamper på Grei banen lørdag 25 og søndag 26. november

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 24. Nov 2017

Lørdag kl 0900: Korsvoll-Holmlia. Nytt bekjentskap for Holmlia.

Lørdag kl 1310: Grei2-Holmlia. Vi har møtt Grei i treningskamper tidligere, men ikke med "nye Holmlia 03".

Lørdag kl 1630: Holmlia-Vollen. Vi møtte Vollen i Obos cup i fjor. Det blir nok jevnere nå...

De to beste lagene til semifinaler på søndag:

Kl 0900 semifinale 1 og kl 1000 semifinale 2. Finale kl 1245.

Den andre gruppen består av Grei1, Grei04, Klemetsrud og Kjelsås.

Holmlia G03 deltar på TS budbil cup på Greibanen 25 og 26 november

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 31. Okt 2017

Vi takker Grei for invitasjonen til deres treningscup 25-26 november på Grei kunstgress. Vi har hatt noen oppgjør mot Grei de to siste årene som sesongoppkjøring. For Holmlia markerer dette starten på ny sesong, så vi får se om vi har beholdt noe av formen fra høstens seriekamper. Lagene vi møter er på 1. og 2. divisjons nivå.

Deltagende lag er Grei04, Grei 03 1 og 2, Korsvoll, Kjelsås, Vollen, Holmlia og Klemetsrud. De åtte lagene spiller lørdag mot hverandre i to grupper a 4 lag, og de to beste lagene går videre til semifinaler og evt etterfølgende finale på søndag. Holmlia møter Grei-2, Vollen og Korsvoll i den innledende runden den 25. november.

Treningstider vinter 2017/2018 for Holmlia G03 fra og med uke 44

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 25. Okt 2017

Nye tider fra og med uke 44.

Vi trener da tirsdager og torsdager på Lusetjern kl 1830-2000.

Fra og med januar også søndager fra 1530-1700. Dette kan bli erstattet med treningskamper enkelte søndager.

Det blir G15 lag på Holmlia i 2018

Foreldremøte er avholdt og de tre trenerne Hamid Chaudry, Øystein Lian og Fredrick Makosir har undertegnet nye kontrakter for 2018. Vi tar sikte på å stille et lag + et rekruttlag også i 2018.

Her fra Langhus Fairplay cup. Rekruttlaget stakk av med pokal etter å ha nådd finalen i B sluttspillet.

G14 fotball 2. divisjon 17.10: Nordstrand2-Holmlia 3-2 (1-0)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 19. Okt 2017

Siste seriekamp i 2017 for Holmlia G14-1 gikk av stabelen i oktoberregn på Hallager kunstgress. Banen fikk nytt dekke i fjor og ikke noe å klage på der. Holmlia har hatt en flott høstsesong uten tap før denne kampen, men møtte denne kvelden et svært godt Nordstrand lag. Det ble en jevn og spennende kamp på Hallagerbanen. Holmlia hadde flere store sjanser i første omgang men sto for første gang på lang tid mål løse etter første omgang. Istedet scoret Nordstrand så det sto 1-0 etter første omgang. Fast bestemt på å ta dette hjem løp gutta ut på banen i 2. omgang for å få en kald dusj med 2-0 etter 3 min. En Holmlia frispark perle fra 40 meter etter 8 minutter tente et håp på 2-1, men Nordstrand økte dessverre til 3-1 4 min senere. Holmlia satte inn en stor sluttspurt, men det ble kun et mål så tap 3-2. Gutta var skuffet selvsagt, men laget har levert i høst og er av de lagene som har plukket mest poeng. Det har blitt med dette ene tapet i høstsesongen, mens vi tapte fem kamper i en heller dårlig vårsesong. Det ser nå ut til at vi endre som nr 5 etter å ha avansert fra 8. plass ved starten av høsten.

Da er det bare å legge seg i trening for ny sesong med forventet oppstart i april 2018......

G14 fotball 2. divisjon 11.10: Holmlia-Nordby 6-5 (2-2)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 12. Okt 2017

Det er mer en seks måneder siden første seriekamp i april. Holmlia gutta har løftet seg i denne perioden.  6-5 seieren over Nordby var kamp nr 7 i høst. Gutta er ubeseiret denne høsten og har klatret fra 8. plass til 4. plass på tabellen. Nordby ligger på 3. plass, og Holmlia har full pott mot serieleder Driv i år og har spilt to jevne kamper mot toer Oppegård. Dessverre gikk begge disse kampene i vår så det ble kun et poeng...

I kampen den 11. oktober kom gutta best i gang og ledet 2-0 til det sto igjen 5 min av første omgang. I løpet av de 5 minuttene og det første minuttet av andre omgang laget Nordby tre mål i en skikkelig downperiode for Holmlia. Derfra og inn tok imidlertid Holmlia over og vant 6-5 til slutt. Holmlia G14-1 avslutter seriespillet på Ljanbanen tirsdag 17. oktober mot Nordstrand2.

G14 fotball 2. divisjon: Nesodden2-Holmlia 4-6 (2-4)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 25. Sep 2017

Det ble tre nye bortepoeng til Holmlia søndag 24.9. Holmlia G14-1 har dermed vunnet alle de fire bortekampene i høst. Det gjenstår nå en "bortekamp". Det er kampen mot Nordstrand2 på Ljan banen/Hallager, men først er det en hjemmekamp mot Nordby på Lusetjern.

På Nesodden banen åpnet Holmlia forrykende og ledet 4-0 etter 20 minutter. Deretter slappet Holmlia gutta litt for mye av og Nesodden reduserte både til 4-3 og 5-4, men Holmlia kjørte på helt til slutt og vant til slutt 6-4.

G 14 fotball 2. divisjon: Holmlia-Langhus2 6-6

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 19. Sep 2017

Holmlia-Langhus 6-6 (3-3). Holmlia spilte mandag kveld 18.9 en ny kamp uten å tape i 2. divisjon og er dermed fortsatt ubeseiret i høst. Gutta åpnet bra og ledet både 1-0 og 2-0 før man gav bort initiativet i kampen og fikk tre mål i mot. En ny Holmlia scoring sikret uavgjort ved pause. Etter pause gav man igjen bort kampen til Langhus som scoret to og 5-3. Holmlia reduserte en gang før Langhus igjen satte 6-4 da det sto igjen ca 10 minutter. Det som var bra denne kvelden er at Holmlia igjen slo tilbake og sikret 6-6 og kunne med litt flaks stukket av med tre poeng helt mot slutten av kampen. Allerede søndag skal Holmlia til Nesodden for kamp mot Nesodden2.

G14 fotball 2. divisjon 13.9: Lambertseter-Holmlia 0-15 (0-9)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 14. Sep 2017

Lambertseter-Holmlia 0-15 (0-9).

Det ble et målkalas da Holmlia gjestet Lambertseter kunstgress onsdag 13.9. Holmlia spissene leverer, men i tillegg så noterte seks andre spillere seg på scoringslista. Det inkluderer stopper Ardenit som ble flyttet opp som spiss på slutten av kampen! Lambertseter framsto svekket fra det laget som spilte på Lusetjern i vår. Lambertseter prøvde å spille ball, og vil helt sikkert lyktes bedre mot mindre ballsikre motstandere. I denne kampen var Holmlias midtbane bunnsolid og stoppet det meste  og forsvaret stoppet resten. Holmlia har nå vunnet alle de tre bortekampene i høst. Gutta møter Langhus hjemme på Lusetjern mandag 18.9.

G14 fotball 2 div: Holmlia fortsatt ubeseiret i høstsesongen

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 7. Sep 2017

Det ble til slutt 3-3 (2-1) etter en meget god og fartsfyllt kamp i nabooppgjøret Holmlia-Kolbotn på Lusetjern 6.9. Det var også en interessant kamp hvor to ulike spillestiler møttes. Kolbotn trillet en del ball, men da mottakene ikke alltid satt var Holmlia der med raske overganger hvor hurtige vinger og spisser stadig skapte trøbbel for Kolbotn forsvaret.

Holmlia kom også best igang i kampen og gikk opp til 1-0 etter 5 min. Holmlia gikk opp til 2-0 etter 32 min som burde vært pauseresultatet, men dommer hadde ikke fått med seg at det var 35 minutters omganger så Kolbotn reduserte i det 40. minutt. Etter en værst mulig slutt på 1. omgang fikk Holmlia også en værst mulig start på 2. omgang. Det ble 2-2 på et uheldig selvmål. Da Kolbotn så gikk opp til 3-2 etter 25 min trodde kanskje de fleste at dette var kjørt. Men Holmlia la seg ikke ned. Gutta jobbet og sto på kampen ut og fikk belønning etter 30 min og 3-3. En Holmlia spiller fikk en 5 minutter i andre omgang, men Kolbotn klarte ikke å utnytte overtallet. Holmlia hadde hele tre sykdomsforfall til kampen, men spillerne sto opp og noen leverte sesongens beste kamp. Dette ser meget bra ut før Holmlia1 skal til Lambertseter i neste kamp.

G14 fotball2. div: Kfum2-Holmlia 2-4 (1-2)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 1. Sep 2017

Holmlia1 fortsatte det som ser ut som en sterk høstsesong med sin andre strake borteseier. Gutta som spilte onsdag 30. august på Ekeberg fulgte opp den gode bortekampen mot Driv Enebakk to uker før. Noen skadeforfall, men laget som spilte gjorde jobben!

Det var god innsats over hele linja og en meget fortjent seier. Neste kamp for gutta er hjemme mot Kolbotn onsdag 6.9.

G14 fotball 2. divisjon: kampen mot Hauketo avlyst

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 28. Aug 2017

Da gikk vi glipp av lokaloppgjøret mot Hauketo i høst. Hauketo har slitt med få spillere og måtte til slutt kaste inn håndkleet, og har trukket sitt lag fra seriespillet. Holmlia G14-1 må gire om å gjøre seg klar til en tøff bortekamp på onsdag den 30. da det er tur til Ekeberg for kamp mot Kfum2.

G14 fotball 2.divisjon: Lokalderby Hauketo-Holmlia søndag 27. august

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 23. Aug 2017

Holmlia1 kom godt igang i høstsesongen med en solid borteseier over Driv som smakte godt etter en heller mager poengfangst i juni.

Hauketo har hatt en betydelig tyngre sesong så langt, men Holmlia får ikke poengene gratis. Kampen skal spiles, og gutta i grønt hang godt med i starten av vårens oppgjør på Lusetjern. Vi håper uansett på en god og fairspilt kamp.

Kampen spilles på Prinsdal kunstgress søndag 27. august kl 1830.

Solid borteseier for Holmlia G14 mot Driv i 2. divisjon fotball

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 17. Aug 2017

Holmlia G14 fortsatte den gode statistikken mot Driv i ungdomsfotballen og kopierte fjorårets borteseier på Mjær. Holmlia G14 har fortsatt den gode progresjonen fra Norway cup og Langhus cup, og tok fortjent årets første borteseier. Det er vel også første gangen G14 holdt nullen. Det ble 4-0 seier etter scoringer ved Omar og Alex (3).

Det lover godt for høstsesongen. En av gutta ble dessverre skadet og måtte på legevakten og vi ønsker god bedring!

Neste kamp for Holmlia G14-1 er "lokalderby" mot Hauketo på Prinsdal kunstgress søndag 27. august.

Holmlia G14 seriestarter borte mot Driv onsdag 16.8 kl 1945

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 7. Aug 2017

Det var en mager poengfangst for Holmlia G14-1 i juni, etter en bra start på sesongen i april og starten av mai da vi var ubeseiret de fire første seriekampene. Den bra starten inkluderte hjemmeseier mot Driv, som sikkert ønsker revansje! Kampen går på Mjær stadion onsdag 16. august kl 1945. Kampen er flyttet fram en halvtime pga problemer med lysene på stadion.

Holmlia G14 et mål unna A sluttspillet i Norway cup

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 30. Jun 2017

Vi stilte med et lag med spillere fra lagene våre i 2. og 3. divisjon.

Det ble tap mot Ellingsøy, uavgjort mot Rosendal/Uskedal og seier over Gjerstad i innledende runder. Vi var et mål bak Rosendal og møtte da Ellingsrud i 1/32 dels finale hvor vi røk ut. Vi skapte mange sjanser i kampene, og vi vil alle huske fire mål på fem minutter i 4-2 kampen mot Gjerstad.

Seriestart for Holmlia-1 er onsdag 16. august kl 2015 borte mot Driv.

Status for Holmlia G14 1 &2 etter vårsesongen

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 26. Jun 2017

Onsdag 28.juni er det tyvstart av høstsesongen med returkampen mot Oppegård. Treningene fortsetter gjennom sommeren. Vi bruker Spond for innkalling.

Kort oppsummering og status:

Som gutta har merket har det kommet flere nye spillere siden nyttår. Vi har fått 7 spillere inn + 3 keeperhospitanter fra G13 som har fått ekstra spilletid og trening med 11er fotball. Totalt er vi nå nå 32 aktive utespillere + 3 keeperhospitanter. Siden i fjor sommer har vi fått nye spillere fra Furuset og fra Bjørndal. To spillere har sluttet i år, en av de med langtidsskade. Vi håper han kommer tilbake til høsten!

Aktivitet siden nyttår:
5 treningskamper
1 cup kamp
19 seriekamper (nr 20 på onsdag)
mer enn 60 treningsøkter

Totalt 85-90 "økter" totalt med organisert aktivitet. Det er ikke værst når alt er basert på frivillig arbeid.

Takk til trenerne Hamid, Øystein og Fredrick for stor tålmodighet og innsats for å få en helt ny treningsgruppe og lag til å fungere.

Høsten innledes med Norway cup i uke 31 for de omtrent 20 påmeldte gutta.

12.8 vil vi sende Holmlia2/rekrutt til treningskamper på Langhus (Langhus fairplay cup). Seriekampene starter 16.8 for Holmlia1 og 17.8 for Holmlia2 og siste seriekamp er ikke før 19.10.

God ferie for de som har det og god sommer til alle!

G14 2. divisjon avd 4: Holmlia med 4 poeng på de to siste kampene gir 4. plass og 4 poeng opp til teten

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 31. Mai 2017

Onsdag 24.5 ble det hjemmeseier over Lambertseter 4-2. Det sto 2-1 til Holmlia etter første omgang. Petter og Alex satte to mål hver i den kampen.

Tirsdag 30.5 ble det 2-2 borte mot Langhus etter at Holmlia hentet opp 0-2 etter første omgang. Omar laget det første målet og Erik satte indirekte det andre via corner i et par Langhus spillere og i mål. Vi hadde mange forfall rett i forkant av denne kampen og en keeperdebutantutespiller i mål. De som spilte inkl keeper får absolutt godkjent, også med tanke på at vi tapte treningskamp mot Langhus2 rett før seriestart.

I avdelingen hvor alle slo alle så slo Lambertseter i går Kfum og dermed har alle tapt minst to matcher og det skiller kun 5 poeng mellom nr 1 Kolbotn og nr 9 Oppegård. Hauketo er "prügelknabe" i denne avdelingen med null poeng og 41 baklengs sålangt får det blir tøft videre i sesongen. Furuset som faktisk slo Hauketo har allerede trukket seg etter stygge sifre i åpningen bla 9 måls tap for Holmlia.

Søndag 14.5, G14 2. divisjon: Kolbotn2-Holmlia 3-2 (2-0)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 18. Mai 2017

En sluttspurt av dimensjoner hjalp ikke for Holmlia denne søndagen på en humpete gressbane på Sofiemyr. Merkingen av banen var svært mangelfull og det viste seg også å bli kampavgjørende i dag.

1. omgang var ikke bra nok fra vår side, og vi laget også et av Kolbotns to mål (selvmål). I 2. omgang var Holmlia overlegne, men rett istarten av omgangen falt en av Kolbotns spillere. Dommeren mente at det var innenfor 16 meteren (en 16 meter han umulig kunne se merkene til fra sin poisjon?). Ingen forsto hvordan det kunne bli straffe, men Kolbotn sa takk for gaven og 3-0. Etter dette var det bare Holmlia, men sluttspurten holdt ikke helt i målprotokollen så det ble 3-2 seier. Kolbotn ledet serien før kampen så 2. omgang forteller oss at vi vil komme sterkt utover og bør kunne ta hjem returkampen. Neste kamp for gutta er hjemme mot Lambertseter onsdag 24. mai. Lambertseter passerte Holmlia på tabellen denne søndagen så vi holder nå 5. plass av de 12 lagene med 10 poeng på seks kamper.

G14 2. div: Holmlia-Kfum2 1-5

Det var et fortjent tap for serielederen i 2. divisjon. Tapet var for stort i mål så det er fullt mulig å ta dette igjen i returkampen. Vi hadde også noen forfall inkludert keeper så det var ikke det beste utgangspunkt. Værgudene viste seg fra den uberegnelige siden og de var kjølig og sluddbyger på slutten. KFUM2. overtok med dette teten i divisjonen og gutta fikk sitt første tap for sesongen.

2. divisjon G14 Lørdag 29 april: Furuset2-Holmlia 1-10 (1-4)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 2. Mai 2017

Med seieren overtok gutta tabelltoppen i 2. divisjon avdeling 4. Neste seriekamp er hjemme mot Hauketo onsdag 3.5.

Lokaloppgjør 2. divisjon G14 fotball: Holmlia-Hauketo onsdag 3.5 kl 1930

Holmlia G14-1 er nå serieleder i 2. divisjon med 7 poeng på de tre første kampene. Tar gutta sin andre hjemmeseier på onsdag?

Ny dato og tid for Obos cup kampen mot Ready: mandag 1.5 kl 2030

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 26. Apr 2017

Kampen går på Voksen kunstgress og værmeldingen varsler "normal årstid".

Ready spiller i 1. divisjon og vant sin første seriekamp. Holmlia har en uavgjort og en seier med sitt 2. divisjonslag og er vel utfordrer i dette oppgjøret.

Før kampen 2. div G14: Furuset2-Holmlia

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 25. Apr 2017

Kampen spilles lørdag 29. april kl 1400 på Furuset kunstgress.

Holmlia har kommet godt i gang i årets liga og har med seg to sterke resultater: uavgjort mot Oppegård 5. april og en solid hjemmeseier mot Driv. Det gir 4 poeng og 4. plass etter to kamper.

Furuset har seier mot Hauketo i bagasjen, men gikk på et stort tap for Driv før påske. De tre poengene mot Hauketo gir Furuset en 8. plass etter to kamper av de 12 lagene. Holmlia G03 har ikke møtt Furuset før hverken i cuper eller serie.

Holmlia G14 med seier over Driv i 2. serierunde

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 23. Apr 2017

Holmlia vant fortjent 3-1 i lagets aller første 11er seriekamp hjemme på Lusetjern onsdag 19.4. Det sto 1-0 ved pause og vi noterer tre forskjellige målscorere! Driv er en tøff motstander og ble nr 2. i 2. divisjon i 2016.

Laget var: Lars (keeper), Massin, Tarjei, Henrik, Alex, Vincent, Irfan, Aners, Ardenit, Elvis, Miran, Ali, Emig og Birhad.

Neste kamp er borte mot Furuseth lørdag 29. april.

Uavgjort borte mot Oppegård for Holmlia G14-1

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 6. Apr 2017

Greverud kunstgress onsdag 5.4: Oppegård-Holmlia 2-2 (2-1).

All ære til Holmliagutta som sto kampen ut. Holmlia lå under to ganger, men kom tilbake med utligninger.

Laget: Martin (keeper), Massin, Tarjei, Henrik, Alex, Yahye, Irfan, Anders, Ardenit, Elvis, Mourad, Miran, Ali, Balder, Petter og Emir.

Vi så at keeper Martin som hospiterer fra G04 har trent i vinter, men gutten kom rett fra 7er kamper i 2016 til 2. divisjon 11er uten en treningskamp først. Respekt!

Gratulerer til Martin, Massin, Irfan, Ardenit og Miran med debuten i 2. divisjon. De tok nivået!

Kampen var jevn og selv om Oppegård har mistet noen spillere fra laget som ble nr 5 i 1. div i fjor så hadde de flere gode enkeltspillere, men ikke nok til å slå Holmlia i går.

Holmlia vil bli mer samspilt utover i sesongen og vi tar mål av oss å vinne returkampen på Lusetjern!

Neste kamp for Holmlia G14-1 er hjemmekampen mot Driv i 2. divisjon onsdag 19. april.

Driv spilte vi uavgjort hjemme mot i fjor i en spennende og fartsfylt kamp. Driv ble nr 2 i 2. divisjon i fjor så en ny tøff kamp venter.

Før kampen G14 2. divisjon: Oppegård-Holmlia

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 5. Apr 2017

Holmlia stiller 17 spillesugne spillere til kamp mot Oppegård i kveld. Laget i gult fra nabokommunene har vi ikke møtt i seriespillet på en stund. Det er nå 27 uker = over et halvt år siden forrige seriekamp så gutta er mer enn klare for å måle krefter med naboklubbene!

Holmlia må ta turen til Ready i Obos cup 2017

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 30. Mar 2017

Dette en bonuskamp for oss mot en motstander på forventet godt 1. divisjonsnivå. Kampen spilles midt i en travel periode i mai. Tid/dato er ikke fastsatt. Foreløpig antar vi lørdag 13. mai. Kampen er opprinnelig terminfestet til søndag 14. mai, men der kolliderer den med en flyttet seriekamp (fra onsdag pga 17. mai), så vi og Ready må finne en ny dag/tid for kampen. Den uka vil da bli den travleste fotballuka i år med to kamper for Holmlia-1, en for Holmlia-2 pluss Obos cup i løpet av seks dager!

G14 fotball, 2 uker til seriestart 5. april mot Oppegård!

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 23. Mar 2017

De fleste av gutta som har møtt på trening i vinter har nå hatt spillesamtale og fått Fairplay kontrakt for signering.

Terminlista for sesong 2017 for Holmlia G14-1 er klar

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 17. Mar 2017

Det er i alt 22 kamper. Onsdagskamper med få unntak. Det blir travelt medio mai... Terminlisten for Holmlia-2 følger senere:

Onsdag 11.10 kl 2015: Holmlia-Nordby,
Onsdag 18.10 kl 1910: Nordstrand2-Holmlia (kampen går på Hallager/Ljan)

God gjennomkjøring for Holmlia G14-1 mot Langhus 12.mars

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 13. Mar 2017

Langhus scoret flest og vant kampen etter et tungt Holmlia trykk fra start. Holmlia viste at vi også i år skaper målsjanser og vil lage mange mål, men det gjelder å holde konsentrasjonen hele tiden..... Langhus laget neste alle sine mål i to korte perioder av kampen, så klarer vi å være konsentrerte hele kampen så er vi der.

Seriestart 2017 for Holmlia G14

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 27. Feb 2017

Vi forventer tidlig seriestart dvs med første kamp onsdag 5. april. Vi får terminlisten senest 22. mars.

Holmlia møter følgende lag i 2. divisjon G14 i 2017

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 7. Feb 2017

Hauketo, Driv, Furuset, Kfum-2, Kolbotn-2, Lambertseter hvit, Langhus-2, Nesodden-2, Nordby, Nordstrand-2 og Oppegård. Hauketo kom til som nytt lag og det er da 12 lag og hele 22 seriekamper i år!

Det blir gjensyn med "gamle kjente" samt noen nye for oss slik som Furuset og Oppegård. Nordby er også nye i seriesammenheng.

G14 fotball: Klemetsrud1-Holmlia1 treningskamp 8. januar på Mortensrud kunstgress

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 9. Jan 2017

Mye god innsats fra de 16 gutta som stilte i årets første trenignskamp. Første gang med samlet treningsgruppe G03 Holmlia.

Treningskamp fotball for Holmlia G14-1 mot Klemetsrud G14-1 søndag 8.1

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 6. Jan 2017

"Nye" Holmlia G14 er klar for årets første treningskamp hvor vi møter Klemetsrud1 på Mortensrud kunstgress søndag 8.1 kl 1430. Det er meldt fint vær og Mortensrud fikk nytt kunstgress i høst så det bør bli bra.

For første gang stiller Holmlia i G03 klassen med et lag fra en treningsgruppe (to grupper i 2016) så flere har ikke spilt sammen før. I fjor spilte Holmlia1 9er fotball i 2. divisjon hvor vi ble nr 5 (av 9 lag), mens Klemetsrud spilte 9er fotball i 1. divisjon der de ble nr 7 (av 9 lag). Klemetsrud banket inn 41 mål på 16 kamper, mens Holmlia laget 81 mål på like mange kamper.