G14 fotball 27.4: Holmlia-2-Oppsal3 2-4 (1-1)

Postet av Holmlia G15-2 den 28. Apr 2017

Det ble etterhvert trist vær på Lusetjern. Det ble også resultatet trass god innsats. Holmlia jobbet bra i forsvar og Miran satte 1-0 i starten av kampen. Holmlia med det Oppsal sitt første baklengs i år. Oppsal utlignet og det sto 1-1 ved pause. Holmlia startet best i 2. omgang og økte til 2-1 ved Alex, men Ready svarte og 2-2. I andre halvdel av kampen laget Ready to mål, og tross flere sjanser lyktes ikke Holmlia å få flere, så det ble tap i årets første hjemmekamp for Holmlia2 og lagets første 11er hjemmekamp "ever".

Det er bare å brette opp armene til bortemøtet mot Bjørndal torsdag 4. mai på Bjørndal kunstgress. Til tross for tap, så har også andre lag tapt og vi er med vårt ene poeng på 6. plass av 10 lag.

Før kampen 3. divisjon: Holmlia2-Oppsal3

Postet av Holmlia G15-2 den 25. Apr 2017

Kampen går på Lusetjern torsdag 27. april kl 1815 og vil være debutkampen på hjemmebane for mange av gutta på rekruttlaget.

Holmlia2 åpnet sesongen sterkt med et bortepoeng mot fjorårets seriemester Manglerud Star. I denne kampen hadde Holmlia fortjent seieren.

Oppsal3 startet med hele 7-0 over Haugerud, så vi mistenker at det igjen blir sterk motstand ofr Holmlia. Med innføring av nytt nivå (4. divisjon) er 3. divisjon noe mer "spisset". Vi får se.......

3. div fotball G14: Dramatikk da Holmlia2 tok bortepoeng mot Manglerud Star2

Postet av Holmlia G15-2 den 23. Apr 2017

Det ble en tøff start i årets 3. divisjon G14 for Holmlia-2. Kampen gikk på Manglerud kunstgress torsdag 20.4.

Kampen mot Manglerud Star2 endte 3-3 til slutt etter 2-2 ved pause. I 2. omgang fikk Manglerud Star keeper utvist med direkte rødt kort etter takling av Alex nesten på midtbanen (hva hadde keeper der å gjøre...?). Det var vel likevel Manglerud Star som hadde mest flaks i denne kampen da de scoret på straffe og utlignet mer en 6 minutter på overtid!!!

Holmlia og Manglerud Star2 kjempet om serieseieren i 3. divisjon også i fjor. Da trakk MS2 det lengste strået med 2 poeng margin.

Laget: Henrik, Alex, Hamsa, Yahye, Ardenit, Herman, Youssef, Mourad, Miran, Dat, Oskar, Balder, Bence, Petter, Emrullah og Shan.