G14-2 treningstider vinteren 2016/2017

Postet av Holmlia G15-2 den 14. Des 2016

Vi trener på Lusetjern mandag og onsdag kl 1830 og søndag kl 1530.

3. divisjon G13: Uavgjort mot serieleder Manglerud Star2 i siste kamp for Holmlia-3

Postet av Holmlia G15-2 den 19. Sep 2016

Holmlia kom bakpå fra starten og lå under 0-2 ved pause. En nullstilling og gutter som gav jernet etter pause hentet opp ledelsen og vant omgangen 4-2. Slutt resultat ble da 4-4. Kampen var topp-oppgjøret i 3. divisjon avdeling 5 verdig! Vi stilte med en debutant i går.

Laget er nå ferdigstilt og gutta vil trene på 11er fotball sammen med Holmlia-1 gjennom vinteren.

Sesongen har vært mer en godkjent og laget har laget hele 79 mål og tatt 32 poeng på 14 kamper. Et par sure tap har det blitt, men det har vært mest gøy! Bildet tatt etter kampen i går, med tre av trenerne til stede. For nyheter for treningsgruppe G13 1&3 se G13-1 i det videre.

Holmlia-3 med ny seier på Nesodden

Postet av Holmlia G15-2 den 13. Sep 2016

Holmlia møtte et Nesodden lag som var bedre en tabell posisjonen tilsier. igjen gjorde to gode keepere det vanskelig for de som prøvde å sette ballen i mål. Holmlia åpnet igjen best og ballen var i mål allerede etter 30 sek. Holmlia la på til 2-0 og 3-0, før gutta slappet litt av og det ble to Nesodden reduksjoner før pause. Heldigvis klarte gutta å skru på igjen gleden og motoren fra starten av kampen og satte to til før Nesodden fikk et nytt rett før slutt. dermed 5-3 til Holmlia etter 3-2 ved pause.

Stang ut mot Lyn

Postet av Holmlia G15-2 den 5. Sep 2016

Det ville seg ikke helt søndag 4.9 mot Lyn, og gutta fra Lyn fikk revansje fra vårkampen da vi vant 6-4.

Holmlia startet best med 1-0, men Lyn nettet tre ganger i første omgang uten Holmlia svar. Deretter reduserte Holmlia til 2-3 noen minutter ut i 2. omgang men igjen svarte Lyn. Lyn satte også et mål rett før slutt så det ble 2-5 tap. Lyn trener mente de spilte årets kamp, og da holder det ikke med middels kamp fra Holmlia-3. Nå var dette Holmlia3 sitt første tap siden 1.5 og vi holder en solid 2. plass på tabellen så nå er det fokus på neste kamp. Det er borte mot Nesodden. Kampen spilles ved Fagerstrand.

Uavgjort for G13-3 i topp-oppgjøret mot Grei

Postet av Holmlia G15-2 den 29. Aug 2016

Vi skulle gjerne hatt revansje for det eneste laget vi har avgitt poeng mot i år, men det holdt ikke helt. 3-3 ble det på Greibanen ved full tid, etter 1-1 ved pause. Holmlia ledet både 2-1 og 3-2. Selv om det ikke var en topp Holmlia kamp av type vi har sett de siste kampen, var jo resultatet mye bedre en 1-7 i hjemmekampen.

Holmlia G13-3 er nå nr 2, to poeng bak Manglerud Star, men Holmlia har en kamp mindre spilt.

G13-3 fortsatte seiersmarsjen med hjemmeseier mot Lambertseter

Postet av Holmlia G15-2 den 24. Aug 2016

Søndag 21 august ble det igjen vist flott spill av Holmlia G13-3 på Lusetjern.

Gutta har nå ikke tapt siden 1. mai og det ble seier denne gangen også. Holmlia3 passerte med denne seieren 60 scorede mål på 10 kamper og leder serien når fire matcher gjenstår.

Det sto 4-1 ved pause mot et godt kjempende Lambertseter lag. Keeperen vår var igjen svært god og tok bla et straffespark. Lambertseter pådro seg et par gule kort, uten at spillet var direkte stygt.

Det ble til slutt en klar 7-2 seier som gjerne kunne blitt større.

Søndag dem 28 skal gutta til Grei og prøve på revansje fra 1. mai. De er nok sultne på det.

Holmlia med seier mot Nordstrand i høstens første kamp

Postet av Holmlia G15-2 den 17. Aug 2016

Det ble hele 13-1 seier i høstens første kamp etter 8-0 ved pause. Kampen ble spilt på Ekeberg pga omleggingen av kunstgress på Hallager. Mål ved Christian (7), Alex (4), Emir og Ali. Christian fikk prøve seg som spiss for anledningen og tok vare på muligheten!

Gutta inntok en solid tabelltopp før hjemmekampen mot Lambertseter søndag 21.

Kampen søndag 14. august mot Nordstrand er flyttet til Ekeberg

Postet av Holmlia G15-2 den 10. Aug 2016

Kampsesongen starter nå. Hallagerbanen får nytt dekke og vår bortekamp mot Nordstrand er derfor flyttet til Ekeberg 21 9er.

Kampstart er flyttet til 1530.

Treningsstart høst for Holmlia G13-3

Postet av Holmlia G15-2 den 4. Jul 2016

Vi trener sammen med G13-1 og starter med treninger igjen i treningstiden på torsdag 7. juli.

De som har spilt kamper for G13-3 i 3. divisjon har virkelig stått for gode lagprestasjoner i vår.

Gutta har løftet seg og flere har også spilt kamper for G13-1 i 2. divisjon.

Første seriekamp for G13-3 er "borte" på Hallagerbanen/Ljan banen mot Nordstrand-3 søndag 14. august.

Holmlia G13-3 med hjemmeseier i returkampen mot Bækkelaget3

Postet av Holmlia G15-2 den 20. Jun 2016

Årets første kamp for gutta 10. april var mot Bækkelaget så det var jo interessant å se om vi kunne se noen framgang. Den kampen avgjorde Holmlia mot slutten av kampen og da ble det 4-1 til Holmlia.

Holmlia spilte denne gangen en forrykende første omgang og ledet 3-0 allerede etter 7 minutter. 8-0 sto det etter halvtid. Flere var nok spillesugne etter et par helger med kampfri?

Det ble litt roligere i andre omgang, men nye gutter slapp til på scoringslisten og kampen endte med 11-1 til Holmlia. Hele sju gutter noterte seg for scoringer i dag. Holmlia topper tabellen med like mange poeng som Manglerud Star, men Holmlia har en kamp mindre spilt.

Dette var siste match for laget før ferien. Vårsesongen har vært flott for gutta som har tatt 7 seiere på 8 kamper. Mange av gutta har fått laget mål og vært med på mål via flotte målgivende pasninger slik også i går. Neste kamp går 14 august mot Nordstrand3. Korteste vei til bortekamp da kampen går på Ljan banen (Hallager banen).

Ny borteseier sikret tabelltopp for Holmlia-G13-3 etter halvspilt sesong

Postet av Holmlia G15-2 den 30. Mai 2016

Gutta produserte et nytt sterkt resultat på bortebane søndag 29.5 og overtok med det tabelltoppen fra hjemmelaget Manglerud Star2. Gutta har med dette vunnet fire av fire bortekamper i vårsesongen. Denne kampen startet så jevnt og tett som vi forventet at toppkampen i avdelingen måtte bli. Etter 28 minutter fikk hjemmelaget MS til slutt nettkjenning, men Holmlia sørget for balanse rett før pause. I andre omgang tok Holmlia over og vant omgangen 3-0 og hadde faktisk muligheter til flere mål. Det hadde også MS, men en ny sterk kamp av keeper og godt forsvarsspill bidro sterkt til seieren. Mange av gutta her har løftet seg mye i løpet av et år, og fotball er jo et lagspill så det blir til slutt synlig på resultatene.

Borteseier 4-1 er da sluttresultatet denne helga og tabell top med seks seiere av sju mulige.

Solid hjemmeseier over Nesodden

Postet av Holmlia G15-2 den 23. Mai 2016

Selv om Nesodden scoret det første og de to siste målene, så hadde Holmlia bra "kontroll" mot Nesodden. Det ble 6-3 til Holmlia (4-1 ved halvtid). Herman sto fram som målscorer med fire mål i en kamp. Kun et mål fra før, og Balder satte sin første seriemål i tillegg til at Vincent satte ett. Morsomt at nye gutter "står fram", og at flere en spissene scorer. Meget godt keeperspill skal også nevnes.

Holmlia G13-3 topper avdelingen sammen med Manglerud Star. Lagene møtes til toppkamp på Manglerud søndag 29.5.