G14 fotball 2 div: Holmlia fortsatt ubeseiret i høstsesongen

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 7. Sep 2017

Det ble til slutt 3-3 (2-1) etter en meget god og fartsfyllt kamp i nabooppgjøret Holmlia-Kolbotn på Lusetjern 6.9. Det var også en interessant kamp hvor to ulike spillestiler møttes. Kolbotn trillet en del ball, men da mottakene ikke alltid satt var Holmlia der med raske overganger hvor hurtige vinger og spisser stadig skapte trøbbel for Kolbotn forsvaret.

Holmlia kom også best igang i kampen og gikk opp til 1-0 etter 5 min. Holmlia gikk opp til 2-0 etter 32 min som burde vært pauseresultatet, men dommer hadde ikke fått med seg at det var 35 minutters omganger så Kolbotn reduserte i det 40. minutt. Etter en værst mulig slutt på 1. omgang fikk Holmlia også en værst mulig start på 2. omgang. Det ble 2-2 på et uheldig selvmål. Da Kolbotn så gikk opp til 3-2 etter 25 min trodde kanskje de fleste at dette var kjørt. Men Holmlia la seg ikke ned. Gutta jobbet og sto på kampen ut og fikk belønning etter 30 min og 3-3. En Holmlia spiller fikk en 5 minutter i andre omgang, men Kolbotn klarte ikke å utnytte overtallet. Holmlia hadde hele tre sykdomsforfall til kampen, men spillerne sto opp og noen leverte sesongens beste kamp. Dette ser meget bra ut før Holmlia1 skal til Lambertseter i neste kamp.