G14 fotball 2. divisjon 17.10: Nordstrand2-Holmlia 3-2 (1-0)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 19. Okt 2017

Siste seriekamp i 2017 for Holmlia G14-1 gikk av stabelen i oktoberregn på Hallager kunstgress. Banen fikk nytt dekke i fjor og ikke noe å klage på der. Holmlia har hatt en flott høstsesong uten tap før denne kampen, men møtte denne kvelden et svært godt Nordstrand lag. Det ble en jevn og spennende kamp på Hallagerbanen. Holmlia hadde flere store sjanser i første omgang men sto for første gang på lang tid mål løse etter første omgang. Istedet scoret Nordstrand så det sto 1-0 etter første omgang. Fast bestemt på å ta dette hjem løp gutta ut på banen i 2. omgang for å få en kald dusj med 2-0 etter 3 min. En Holmlia frispark perle fra 40 meter etter 8 minutter tente et håp på 2-1, men Nordstrand økte dessverre til 3-1 4 min senere. Holmlia satte inn en stor sluttspurt, men det ble kun et mål så tap 3-2. Gutta var skuffet selvsagt, men laget har levert i høst og er av de lagene som har plukket mest poeng. Det har blitt med dette ene tapet i høstsesongen, mens vi tapte fem kamper i en heller dårlig vårsesong. Det ser nå ut til at vi endre som nr 5 etter å ha avansert fra 8. plass ved starten av høsten.

Da er det bare å legge seg i trening for ny sesong med forventet oppstart i april 2018......