Nytt bortepoeng for Holmlia G16 tirsdag 30.4: 3-3 mot Kfum2 (3-2 til kåffa ved pause)

Postet av Holmlia G16 (G2003) den 6. Mai 2019

Holmlia hadde kun en innbytter mot Kfum i denne kampen, men det holder når alle "gir jernet".

Holmlias lag var: Matsuan (keeper), Alex, Ishaq, Isaac Dianki, Miran, Henrik, Herman, Liam, Yahye, Hamsa, Tarjei og Vince.

Holmlia sjokkåpner og Ishaq setter 1-0 allerede etter 30 sekunder! Assist Alex. Holmlia kjører videre, Herman spiller til Ishaq og 2-0 etter 2 minutter. Kåffa kommer seg av sjokket og reduserer til 2-1 kort tid etter. Kåffa får 2-2 etter 23 min og 3-2 på verst tenkelige tidspkt et minutt før pause. Men det knekker ikke Holmlia som kjørte på kampen ut og Ishaq utlignet til 3-3 11 min ut i andre omgang (assist Miran) som også ble slutt resultatet.

Sterkt bortepoeng som alle bidro til! Flott laginnsats.

Laget ble ledet av coach Hamid, med Rune som stadig mer engasjert lagleder.