Postet av Holmlia SK - Fotball den 10. Mai 2015

If Skadeforsikring er, fra 1. mars 2017, NFFs samarbeidspartner på Fotballforsikringen.

Fotballforsikringen er en kollektiv forsikring fremforhandlet av NFF på vegne av klubber og spillere

All kommunikasjon vedrørende Fotballforsikringen vil være elektronisk.

Forsikringsbevis- og vilkår finner du på www.fotballforsikring.no

Forsikring av barn 0-12 år (NIFs Barneidrettsforsikring)

Gjensidige Forsikring er Norges Idrettsforbund sin samarbeidspartner.

• Barneidrettsforsikringen gjelder opp til den dagen spilleren fyller 13 år.
  • Barneidrettsforsikringen er innlemmet i Skadetelefonen.
  • Kravet for å være dekket av Norges Idrettsforbund sin Barneidrettsforsikring er at tiltaket der skaden oppstår skal være i regi av et idrettslag/klubb.

Lagsforsikring 13-19 år

Det er klubbens ansvar at spillere har *gyldig forsikring.

*Gyldig forsikring 13-19 år Spillere må være registrert som aktive med lagsforsikring i Fotballens Informasjons og kommunikasjonssystem (FIKS) inneværende sesong.

Lagsforsikring senior Det er klubbens ansvar at spillere har *gyldig forsikring.

*Gyldig forsikring senior Forsikringspremien for det aktuelle laget må være betalt av klubben innen fastsatt frist og spillerne må være registrert som aktive med lagsforsikring i Fotballens Informasjons og kommunikasjonssystem (FIKS) inneværende sesong.

SPILLERE UTEN GYLDIG FORSIKRING

ER IKKE FORSIKRET

ER IKKE SPILLEBERETTIGET

HAR IKKE TILGANG TIL SKADETELEFONEN

Trener, leder og dommer

Alle klubbens aktive registrerte (i FIKS) trenere, ledere og dommere er dekket av grunnforsikringen.

Utvidet forsikring

Utvidet forsikring kan kjøpes for spillere og dommere i alle aldersgrupper og bestilles elektronisk via www.fotballforsikring.no Ytelser fotballforsikringen 2016/2017

Hva gjør jeg ved fotballskade?

Her finner du informasjon om hvordan du skal forholde deg ved fotballskader.

Ved skade melder du det her:

Meld fotballskade