Dommere og dommerutlegg

Postet av Holmlia SK - Fotball den 10. Mai 2015

Kamper i barnefotballen kan dømmes av klubbens klubbdommere, foresatte eller andre med kompetanse på reglene i barnefotball. Se her for informasjon om klubbens godkjente klubbdommere. De fleste kamper fra ungdom til senior har oppsatt dommer fra fotballkretsen. For noen kamper er det imidlertid ikke satt opp dommer. Det er da lagets ansvar å skaffe kvalifisert dommer til hjemmekamper. Sjekk i FIKS i god tid før kampen, om det er satt opp dommer. For kamper skal det føres elektronisk kamprapport i FIKS, og det er lagleder/treners ansvar å fylle ut denne. Mangel på utfylt kamprapport kan få konsekvenser. Resultatene legges inn av dommer eller lagleder/trener for hjemmelaget etter kampens slutt. Dette må være inne senest 24 timer etter kampslutt. Det er lagleder/treners ansvar å påse at dette er gjort. Holmlia fotball får bot for manglende innsendt resultat. Følgende må lagleder/trener sette seg inn i følgende i god tid før første seriekamp:

Kampgjennomføring/arrangørplikter

For de kamper det er satt opp dommer må lagleder/trener ta kontakt med dommer dagen før kamp for å være sikker på at dommer møter.

Aktive dommere med dommerkurs som kan kontaktes
(kontakt dommerkoordinator ved feil eller mangler på listen)

Dommer

epost

telefon

Ali Iqbal Tahir

alitahir2@gmail.com

Neco Darian

neco-05@hotmail.com

Stian Røvig Sletner

stian.sletner@hotmail.com

Haider Abbas

haider.abbas98@hotmail.com

Menhaj Haidar

mmenhaj_haidari@hotmail.com

Abdinasir Bille Hirsi

abdijackson@hotmai.com

Informasjon om dommerutlegg

Klubben dekker dommerutlegg når det må betales dommerhonorar for dømming av kamp. Fra 2014 skal dommerregningene betales via nettbank. De fleste dommere sender dommerregning elektronisk. Denne skal sendes til: post@holmliafotball.org. Dersom lagleder/trener for hjemmelaget mottar manuelt utfylte dommerregninger skal denne kontrolleres, skannes og sendes til post@holmliafotball.org så raskt som mulig. Kasserer vil sørge for utbetaling av dommerhonorar innen 7 dager etter kampdato.

Dommersatser 2016:

Årsklasse

Dommer

Assistent-dommer

Seniorkamper 4.div og lavere, 11'er fotball

Øvrige seniorkamper 7'er

G/J 17 - 19 år

Øvrige aldersbestemte klasser fra 13 år

Old boys/ols girls

I tillegg kommer evt. kjøregodtgjørelse på kr 3,80 pr km og evt. bompenger.