Lagsroller - under utarbeidelse

For å etablere et lag må det minimum være to voksne - trener og lagleder. Det anbefales å engasjere flere foreldre til å dele på treneroppgavene, men sørg for at en har hovedansvaret. I tillegg til trener og lagleder, anbefales å engasjere flere foreldre som foreldrekontakter. På hjemmekamper er det viktig at foreldre stiller som kampverter. Hovedoppgaven for de ulike rollene er beskrevet nedenfor. Mer detaljert rollebeskrivelse finnes som lenker for hver av rollene.

Trener har ansvar for det sportslige, dvs. planlegging og gjennomføring av fotballaktivitetene på trening, kamper og turneringer.

Lagleder er lagets administrative leder og har ansvaret for at alt praktisk fungerer rundt laget. Lagleder er ansvarlig for organisering av lagets aktiviteter.

Foreldrekontakten er bindeleddet mellom trener, lagleder og foreldregruppa. Foreldrekontakten har ansvar for å engasjere foreldre som kampverter, i dugnadsarbeid, samt fordele klubbhusvakter og andre oppgaver som tildeles laget.

Kampverter avlaster trener og lagleder på hjemmekamper. Kampvertenes viktigste oppgave er å skape en hyggelig atmosfære på kampene ved å ta imot bortetelaget, veilede tilskuere og andre og oppfordre til positivitet fra trenere/lagledere, både mot spillere og dommere.

Oppdraget for alle rollene er å skape gode opplevelser for flest mulig før, under og etter trening og kamper. Vi anbefaler alle å lese Norges Fotballforbunds sider om trenervettSlik ønsker vi at klubbens trenere, lagledere og foreldre rundt lagene våre skal fremstå!

Husk at spillerne blir som deg,

du er rollemodellen for spillerne!

Lagenes kontaktpersoner i styret

LagKontaktperson
Menn 4. divJanne Gamst Andersen
Menn 8. div.Eidi Nafstad (Janne Gamst Andersen)
Menn 7-erKari Hove
Junior 1Janne Gamst Andersen
Junior 2Janne Gamst Andersen (Eidi Nafstad)
G2003Marianne Halsnes Knudsen
G2004Marianne Halsnes Knudsen
G2005Marianne Halsnes Knudsen
G2006Marianne Halsnes Knudsen
G2007Rune Eriksen/Anita Øvstedal
G2008Rune Eriksen/Anita Øvstedal
G2009Rune Eriksen/Anita Øvstedal
G2010Rune Eriksen/Anita Øvstedal
G2011Rune Eriksen/Anita Øvstedal
J2004Eidi Nafstad
J2005Eidi Nafstad
J2006Eidi Nafstad
J2007/2008Eidi Nafstad
J2009Eidi Nafstad
J2010Eidi Nafstad
J2011Eidi Nafstad

Kompetanseplan

Holmlia Sportsklubb - fotball vektlegger kompetanse blant trenere, lagledere og tillitsvalgte. Oslo Fotballkrets tilbyr en rekke kompetansehevende tiltak som vil gjøre våre trenere, lagledere og tillitsvalgte trygge og kompetente.

Fotballgruppa ha utarbeidet et kompetanseplan for de ulike rollene i klubben.

Styremedlemmer

Lagledere barnefotball

Lagledere ungdomsfotball

Trenere barnefotball

• Delta på barnefotballkvelden - alle trenere på alle lag
  • Delta på Grasrotrenerkurs - minst en trener pr lag
    • 6 til 9 år: Grasrottrener 1: Barnefotballkurset
    • 10 til 12 år: Grasrottrener 2: Barnefotball - flest mulig med kvalitet
    • 12 til 13 år: Grasrottrener 3: Mot ungdom - flest mulig
  • Delta på trenerforum i klubbens regi

Trenere ungdomsfotball

Interessert i å delta på kurs?

Har du rolle som trener eller lagleder, er du velkommen til å delta på kurs i regi av Oslo Fotballkrets. Hold deg orientert om kurstilbudet ved å følge med på fotballkretsens kurssider. Når du har funnet et kurs-tidspunkt som passer, sender du epost til fotballgruppa - post@holmliafotball.org - som sørger for påmelding til ønsket kurs.