Treningstider fra 1. november

Postet av Holmlia Sportsklubb den 31. Okt 2019

Vintersesongen starter 1. november. Denne vintersesongen skjer vinterdrift av Lusetjern kuntgress i regi av Bymiljøetaten. Det innebærer at noe treningstid settes av til barne- og ungdomslag fra andre klubber i nærmiljøet etter søknad og Ljan FK har fått tildelt treningstid. For Holmlia SK Fotball betyr det at vi ikke har utgifter til vinterdrift - hverken brøyting, kjemikalier eller opprydding etter sesongen. Mer informasjon finnes på NFF Oslo sine nettsider.

Nye vintertreningstider er lagt ut her for utetrening på Lusetjern kunstgress. Fra 1. november er også gymsalene på Rosenholm (Rosenhallen) Hallagerbakken og Toppåsen tilgjengelig for innetrening. Informasjon om treningstider for lagene finner dere her. 

Alle tider som er ledig, kan dere melde interesse for pr. epost til post@holmliafotball.org. Tider på Lusetjern kunstgress som er merket styret kan disponeres til treningskamper ol. Ta kontakt pr epost om dere ønsker å reservere tid til treningskamper.


0 Kommentar

Vålerenga på besøk på jentetrening!

Postet av Holmlia Sportsklubb den 30. Okt 2019

Over 50 Holmlia-jenter var samlet på Lustjern kunstgress tirsdag 15. oktober. Selv om værgudene ikke viste seg fra sin beste side, la det ingen demper på stemningen blant de fremmøtte jentene.

 "Dette var skikkelig gøy" strålte Maria Simonsen, Vilma Holmberg og Amalie Skaug Lynga.  

Jentene som var i alderen 9-14 år fikk nemlig besøk av fem fotballproffer fra Vålerengas damelag i Toppserien, som stod for treningsøkta denne kvelden.Vålerenga damene starter å fortelle litt om seg selv før det var tid for oppvarming levert av den serbiske landslagsspilleren Dejana Stefanovic.

Deretter ble jentene fordelt i grupper og var totalt innom 4 stasjoner i løpet av treninga. "Øvelsene var kule og Vålerenga spillerne var flinke trenere" forteller Vilma Holmberg.

 Tilbake på gamle trakter

Vålerenga spiller Ingrid Schjelderup (32) er født og oppvokst på Holmlia, og synes det var hyggelig å være tilbake på gamle trakter. 

"Jeg spilte på Holmlia frem til jeg var 14 år, så dette er jo klubben min. Derfor er det veldig fint å være tilbake igjen og gi noe tilbake til disse jentene" forteller den tidligere landslagsspilleren som fikk med seg sine lagvenninner til å spille en «drømmekamp» mot Holmlia-jentene. 

Det ble en kamp med glede og herlig kaos. Ikke overraskende var det Holmlia stakk av med seieren.

Etter at kampen var overstått var det tid for lagbilder og autografer. Alle lagene fikk også utdelt fotballer fra OBOS, og alle ble invitert på Vålerenga sin siste seriekamp lørdag 2. november kl. 13:00.

"Det er en veldig viktig kamp for oss og vil sannsynligvis avgjøre hvilken medalje vi får. Det blir gratis inngang på denne kampen, derfor håper vi at dere kommer og støtter oss fra tribunen" oppfordret Schjelderup.


0 Kommentar

Vi inviterer til trenerforum

Postet av Holmlia Sportsklubb den 30. Okt 2019

Vi inviterer til trenerforum torsdag 21. november kl. 18.00 - 20.00 på klubbhuset. Norgesmester i fotball, G11- og akademitrener Eirik Heltne kommer for å dele erfaringer fra sin hverdag i Stabæk. Alt fra fotballfilosofi, treningsopplegg, utviklingsmodeller mm. vil bli tatt opp i det som blir en utrolig spennende kveld! 

Det blir mulighet for spørsmål, diskusjoner og erfaringsutveksling. 

Vi serverer kaffe og noe å bite og vil gjerne ha tilbakemelding på deltakelse til post@holmliafotball.org. Meld deg på arrangementet om du kommer!

Vi oppfordrer også alle trenere i Holmlia SK - fotball til å melde seg inn i facebook-gruppen for klubbens trenere!


0 Kommentar

Fritidsstipend

Postet av Holmlia Sportsklubb den 22. Okt 2019

Bydelsutvalget i vår bydel besluttet i møte 13. juni å bevilge kr 500 000 til fritidsstipend for 2019. Fritidsstipendet tildeles barn og unge fra 6 år til de har fullført videregående opplæring, til betaling av fritidsavktiviteter og skal dekke medlemskontingent, treningsavgift, lisens, cupdeltakelse, turer og arrangement. 

Hensikten er å redusere økonomiske barrierer for deltakelse i fritidsaktivitet for familier som ikke greier å dekke barnas utgifter til aktivitet.

Søknad om fritidsstipend sendes gjennom idrettslaget eller organisasjonen der barnet deltar. Søknaden sendes inn av idrettslaget/organisasjonen basert på muntlig eller skriftlig henvendelse fra foreldre/foresatte. Søkandene er anonymiserte, og det er kun utvalgte personer i organisasjonen som søker, som kjenner identiteten til den det søkes for.

Les om ordningen på bydelens nettside.

Prosedyre for søknad i Holmlia Sportsklubb

Foreldre/foresatte kontakter Holmlia Sportsklubbs kasserer for å be om at det søkes på vegne av sitt barn. Henvendelse kan også gjøres via trener/lagleder eller gruppenes kasserere om det er ønskelig. Klubbens kasserer sender inn søknader fortløpende, melder tilbake til søker status på søknadsbehandlingen, samt sørger for at mottatte midler benyttes til dekning av aktuelle utgifter.

Klubbens kasserer - Kari Hove - kan kontaktes på epost karimhove@gmail.com eller 934 98 076 - send gjerne sms om kontakt ikke oppnås.0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline